ZAPATERIA RAMÓN MARSAL GUANYA EL TROFEU 24 HORES FUTBOL SALA D’ONDARA

Ondara, 21.06.17. El passat cap de setmana, entre el divendres 16 i dissabte 17 de juny, es va celebrar al pavelló municipal d’Ondara el XXVIII Torneig 24H Futbol Sala d’Ondara, organitzat per l’Associació Futbol Sala d’Ondara (AFSO) amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, van ser els encarregats de lliurar els trofeus als guanyadors del torneig; el 1r va ser Zapateria Ramón Marsal, el 2n classificat va ser l’equip Darastaff’s, el 3er FisioEstévez-Imaginarium,i el 4t classificat, Casa Llobell. El Trofeu Zamora va ser per a FisioEstévez-Imaginarium, i el trofeu al màxim golejador va ser para Jorge Camacho (Gorditos FC).

24h futsal ondara (1)24h futsal ondara (4)24h futsal ondara (7)24h futsal ondara (6)24h futsal ondara (2)24h futsal ondara (3)24h futsal ondara (8)24h futsal ondara (5)

Un total de 12 equips han participat en les 24H: Darastaffs, Bodega Aguilar, Gorditos FC , L’Avinguda, Quintos, Casa Llobell, Cadet Stilos, CF Sambori, Zapateria Ramon Marsal, Seydma, Fisioestevez-Imaginarium i Esparralló.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, va donar l’enhorabona als premiats i va agrair a l’Associació Futbol Sala d’Ondara l’organització d’aquest consolidat torneig, que ha complit ja la seua 28 edició.

Publicado en Actualitat, Esports.