ONDARA ACONSEGUEIX UN BRONZE EN BÀSQUET, I DOS ORS I DOS BRONZES EN PILOTA, EN LA LLIGA COMARCAL CEMA

Ondara, 19.06.17. Divendres passat va tindre lloc a Pego l’acte de cloenda i lliurament de trofeus de la lliga comarcal 2016-2017 de les competicions de voleivol, bàsquet, pilota i futbol sala, organitzat pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA).

L’acte va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, que va ser l’encarregada de lliurar els trofeus als equips de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara que han aconseguit pujar al podi aquesta temporada en la lliga comarcal CEMA; en concret l’equip benjamí de bàsquet, i els equips benjamí, aleví, infantil i cadet B de pilota.

En bàsquet, l’equip benjamí d’Ondara ha aconseguit el trofeu de bronze aquesta temporada, en ser el tercer classificat en benjamí nivell 2. L’equip benjamí d’Ondara està integrat per Dani Serra, Mario Blanco, Josep Babaloni, Pau Urba Serrano, Pau Serra, Josep Sivera, Arnau Gilabert, Joan Costa, Hugo Marí, Bruno Blanco, Joan Puchol, Joan Álvarez, Pablo Sánchez, Ángel Ballester, Marcos Soria, Hamaidi Rahim, Rafa Cordona, Nadal Soldevila, Ismael García, Yves Gregori, Daniel Cholbi, Antoni Ordines, i Jaume Ordines. Els jugadors han sigut entrenats per Antonio Carrió i Pere Giner. L’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara està coordinada per Vicent Mas.

basquet benajmi 4basquet benjami 1basquet benjami 3

En pilota, l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha aconseguit l’or en les categories de benjamí i infantil, i el bronze en les categories d’aleví i cadet, en la lliga comarcal CEMA, que es juga en la modalitat de raspall. L’equip Benjamí d’Ondara està integrat per Arnau Mas, José Mengual, Andreu Mullor, Félix Peñarrubia, Dani Serra i José Miguel Sastre. L’equip Aleví està format per Àlex Serra, Gorka Arbona, Mateu Guitar, Quico Roselló i Luca Mahiques. L’equip Infantil, integrat per Andreu Mas, Josep Chesa i Adrià Duro. I l’equip Cadet B, està format per Raül Blasco, Josep Sapena i Marc Estellés. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara compta com a mestres de pilota amb Mateu Fornés i Félix Peñarrubia, i està coordinada per Mateu Fornés.

pilota infantilpilota benjamipiloa cadet Bpilota alevi

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als equips ondarencs pels seus excel·lents resultats durant tota al temporada.

Publicado en Actualitat, Esports.