ARNAU MAS, BENJAMÍ DE L’ESCOLA DE PILOTA D’ONDARA, SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC D’ESCALA I CORDA INDIVIDUAL

arnau subcampio (1)

Ondara, 19.06.17. El jugador de categoria benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Arnau Mas, es va alçar divendres passat a Massamagrell com a subcampió autonòmic en la modalitat d’escala i corda individual, després d’un triple empat. Completa així Arnau Mas una magnífica temporada esportiva en què ha aconseguit diversos triomfs tant de forma individual, com en parella i per equips, junt amb els seus companys de l’equip benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara. A més de la plata autonòmica individual aconseguida el divendres als JECV Escala i corda, aquesta temporada va aconseguir la plata autonòmica per parelles en One Wall (conjuntament amb Félix Peñarrubia), i per equips, l’or a l’autonòmic de galotxa, la plata a l’autonòmic de raspall, i el bronze a l’autonòmic d’escala i corda. En l’àmbit provincial, l’or en galotxa, raspall, i escala i corda per equips. A més de l’or comarcal per equips a la lliga CEMA en la modalitat de raspall. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona al jove pilotari ondarenc pels seus èxits esportius aquesta temporada, i ha felicitat els mestres de pilota de l’Escola d’Ondara, Mateu Fornés i Félix Peñarrubia.

Les fases finals en categoria benjamí i aleví dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana “d’escala i corda” individual es van disputar divendres 16 de juny al minitrinquet de Massamagrell. En la categoria benjamí va haver-hi molta emoció i un triple empat en la primera posició, amb dues victòries i una derrota. Guille de Vinalesa va aconseguir l’or en l’última partida. Arnau d’Ondara, va ser plata i Ferrán de Vila-real, bronze.

Podium Autonòmic dels XXXV JECV escala i corda individual:

– Categoria benjamí:

1º – Guille CPV Vinalesa

2º – Arnau CPV Ondara

3º – Ferrán CPV Vila-real

4º – Javier CPV Algimia

– Categoria aleví:

1º – Xavi CPV Beniarbeig-El Verger

2º – Carlos CPV Beniparrell

3º – Jordi CPV Massamagrell

4º – Pepe CPV Almassora

Van lliurar les medalles el regidor d’esports de Massamagrell, Paco Gómez i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando.

Publicado en Actualitat, Esports.