AHIR ES VA CELEBRAR LA CLOENDA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA AMB EL LLIURAMENT DE DIPLOMES I TROFEUS COMMEMORATIUS

Ondara, 16.06.17. Ahir es va celebrar al Trinquet Municipal d’Ondara la cloenda de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, que ha comptat aquest curs 2016-2017 amb un total de 24 alumnes, que s’han integrat en les diferents categories: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

Tots els alumnes de l’escola van ser presentats pel coordinador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Mateu Fornés, i a tots ells se’ls va lliurar el diploma amb la foto de l’Escola i un penjoll amb pilota de vaqueta; un obsequi que als xiquets els va fer molta il·lusió. També van rebre diplomes ambdós mestres de l’escola d’Ondara, Félix Peñarrubia i Mateu Fornés, així com la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i el president del Club de Pilota d’Ondara, Francis Martínez.

A continuació, des de l’Escola es va fer lliurament de tres trofeus consistents en una representació en metall de l’escala, la corda i la pilota en un trinquet; un original trofeu que va ser lliurat a Félix pel seu triomf en la final de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda, en reconeixement d’aquest gran èxit esportiu per al pilotari professional que també és mestre dels alumnes d’Ondara. A més, se li va lliurar el trofeu a Raül Blasco, jugador de categoria cadet de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, que aquesta temporada ha sigut convocat per la Federació de Pilota Valenciana sub-15 i forma part del Programa de Tecnificació de Pilota de la Federació de Pilota Valenciana. Mateu Fornés, coordinador de l’Escola, també va ser obsequiat amb aquest trofeu per part dels pares i mares de l’Escola, per la gran labor desenvolupada durant tot el curs.

L’acte va estar organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, qui va tindre unes paraules d’agraïment per als participants en aquesta escola de l’esport autòcton; alumnes, famílies i entrenadors. Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara s’ha indicat que aquesta temporada, les adquisicions per a l’Escola Municipal de Pilota han inclòs material per a jugar, amb pilotes de diferents models (vaqueta, badana, frontó, etc).

Més fotos de la cloenda:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1516909524995817

Publicado en Actualitat, Esports.