EL BARRI DEL CRIST D’ONDARA CELEBRA LES SEUES FESTES 2017 DEL 29 DE JUNY AL 2 DE JULIOL

portada festes crist 2017

L’Associació del Crist és l’encarregada d’organitzar els festejos enguany, que comptaran amb actes religiosos, processons, actuacions musicals, activitats infantils i “sopars populars”

Ondara, 15.06.17. El Barri del Crist d’Ondara celebrarà del 29 de juny al 2 de juliol les seues tradicionals festes, que enguany, al no haver-hi Festers 2017, estan organitzades per l’Associació del Crist, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Ondara. La responsable del departament, Mª Carmen Velázquez, ha agraït a l’Associació del Crist que hagen fet possible la celebració de les Festes del Barri del Crist 2017; un esdeveniment que anuncia l’arribada de l’estiu i suposa l’inici del calendari festiu a Ondara (sent les Festes de la Soledat del 7 al 10 de juliol, i les Festes Populars de Sant Jaume del 21 al 29 de juliol).

Les festes del Barri del Crist 2017 comptaran amb els tradicionals actes religiosos, processons, activitats infantils, així com actuacions musicals i “sopars populars”. Els festejos arrancaran el dijous a la nit amb el concert de la Unió Musical d’Ondara i la Colla de Dolçaines i Tabals, sent el primer acte en commemoració del 20 aniversari de l’escola de música d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals. Per a la nit del divendres 30 de juny s’ha programat el concert de Cholbi&Garmelo+Solo2. La nit del dissabte 1 de juliol, després dels sopars populars pels carrers, tindrà lloc l’actuació de Mariachis Tololoche. El dissabte al matí hi haurà partides de pilota, i el diumenge al matí, festa de l’aigua i la pólvora per als xiquets i xiquetes. La missa del divendres, l’ofrena del dissabte, i la missa i la processó del diumenge, posaran el contrapunt religiós als actes més lúdics.

La Regidora de Festes i Tradicions d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, ha agraït a l’Associació del Crist la seua implicació i el seu esforç durant tot l’any i ha recalcat el suport de l’Ajuntament a aquests festejos.

PROGRAMA DE FESTES DEL BARRI DEL CRIST 2017

DIJOUS 29 JUNY

22:00 h. Concert de la Unió Musical d’Ondara i D’Ondara Colla de dolçaines i tabals, al Parc de L’era. (El concert que ens oferirà la Colla, serà el primer acte en commemoració del 20 aniversari de l’escola de música de D’Ondara Colla de dolçaines i tabals). L’ASSOCIACIÓ DEL CRIST oferirà cadires per a tots els assistents i al finalitzar el concert tindrem coca Maria i mistela, Gentilesa de Bodegas Leopoldo.

DIVENDRES 30 JUNY

12:00 h. Vol general de campanes, des de la parròquia de Santa Ana i des de l’Ermita del Crist anunciant el començament de les festes en honor al Santíssim Crist de l’Agonia.

19:30 h. Missa a l’Ermita del Crist en sufragi dels festers i festeres difunts, durant la celebració es procedirà a la Benedicció del PA. (No hi haurà repartició del PA pel poble, només en la Capella al finalitzar la Missa).

23:00 h. Concert en directe de CHOLBI & GARMELO + SOLO 2 en la plaça del Centre Social i festa chupitos Vulcan. Gentilesa de Bar Centre Social.

DISSABTE 1 DE JULIOL

10:30 h. PARTIDES DE PILOTA VALENCIANA al carrer Dr. Albalat, a càrrec del Club de Pilota Valenciana d’Ondara i L’escola de pilota d’Ondara

19:30 h. OFRENA DE FLORS en honor al Santíssim Crist de l’agonia en el carrer Constitució, amenitzada per D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals en acabar l’ofrena, llançament de focs d’artifici i posteriorment trasllat del Santíssim Crist a l’església de Santa Ana acompanyats per D’Ondara Colla de dolçaines i tabals.

22:00 h. Sopars populars, (cadires i taules a càrrec de cadascú).

23:30 h. Actuació a l’escenari de Mariachis Tololoche. En acabar els mariachis, tindrem disco mòbil, amb la col·laboració de Espectáculos Maxim Sound.

*ATENCIÓ: les cadires que hi hauran per a la ofrena no es podran agafar, es quedaran per a la actuació musical.

DIUMENGE 2 DE JULIOL

10:00 h. Per els mes menuts en la terrassa del Centre Social, festa de l’aigua i la pólvora, patrocinat per Amadeo Tot per la Festa (baix la nova direcció de Noemi Bolufer).

12:00 h. Solemne Missa cantada pel Cor Parroquial en l’església de Santa Ana en honor al Santíssim Crist de l’agonia. En acabar la missa L’ASSOCIACIÓ DEL CRIST, obsequiarà a la residencia Verge de La Soledat amb un dinar pels seus interns.

20:30 h. Solemne processó en honor al Santíssim Crist de L’agonia, començarà en l’església de Santa Ana fins l’Ermita del Crist, obrirà la processó la D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals i tancarà la Unió Musical d’Ondara. En arribar la Imatge a la Capella, se li rendiran honors. A continuació, nomenament de la Comissió 2018.

NOTA: L’ASSOCIACIÓ DEL CRIST es reserva el dret de modificar qualsevol acte sense previ avis, i no es fa responsable de cap imprudència o males actuacions de la gent assistent.

Publicado en Actualitat, Associacions.