EL CLUB DE NATACIÓ MÀSTER D’ONDARA ACONSEGUEIX 25 MEDALLES AL CAMPIONAT AUTONÒMIC

Ondara, 15.06.17. L’equip màster del Club de Natació d’Ondara va participar el passat cap de setmana, 10 i 11 de juny, al campionat autonòmic d’estiu, celebrat a València. Els representants d’Ondara van aconseguir 25 medalles, demostrant estar a un gran nivell i tancant la temporada en el més alt.

L’equip màster del Club de Natació d’Ondara va estar representat per Jorge Lacomba, Maite Buñuls, Estefan Altaber, Manuel Climent, Jonás Durà, Josefa Siscar, María Mena, Carlos Dalmau, Rodrigo Curi i Juanjo Coll.

NATACION MASTER

El Club de Natació d’Ondara, entrenat per Mario Páez, compta amb el suport de la Regidoria d’Esports d’Ondara i de l’empresa municipal PIMON, responsable de la gestió de la piscina municipal. Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als nadadors d’Ondara pel seu resultat en l’àmbit autonòmic.

Publicado en Actualitat, Esports.