SINMA CONDICIONA ELS LATERALS DE L’ANTIGA CARRETERA ONDARA-DÉNIA

neteja sinma (2) neteja sinma (1)

Les actuacions s’emmarquen en les labors periòdiques de manteniment que realitzen els serveis municipals

Ondara, 14.06.17. L’empresa municipal SINMA, encarregada del servei de gestió de residus i neteja viària, ha dut a terme recentment les labors de neteja i millora dels espais laterals de l’antiga carretera Ondara-Dénia. Es tracta d’una actuació realitzada durant els últims dies i emmarcada dins de les tasques de neteja i manteniment periòdic que desenvolupen els serveis municipals d’Ondara en les zones peri urbanes. En concret, els operaris de SINMA han actuat en l’antiga carretera Ondara-Dénia, tant al carril bici com a l’altra vorera de la carretera.

Al carril bici, els treballadors de SINMA han realitzat tasques de neteja al llarg del seu recorregut, arreplegant xicotetes deixalles així com les restes de pinassa que s’acumulen a les voreres. Respecte a la zona enjardinada del primer tram de carretera, situada enfront del CEIP Sanchis Guarner, així com als següents trams d’aquest mateix marge, s’han retirat una quantia considerable de residus de tota classe (papers, llaunes, plàstics, vidres). Els operaris de la brigada municipal van realitzar en primer lloc el desbrossament d’herbes a un costat i a l’altre de la carretera. Posteriorment, es va revisar també la il·luminació al tram del carril bici, per a reparar aquells fanals que no estaven operatius en eixe moment, i que ja estan funcionant correctament.

neteja sinma (4)neteja sinma (3)

Des de SINMA s’ha avançat que pròximament es procedirà a actuar també en la zona d’entrada des del Verger a Ondara, sobretot per a netejar les deixalles acumulades als marges laterals de la carretera.

El regidor d’Urbanisme i delegat de SINMA, Francesc Giner, ha aprofitat la realització d’aquestes actuacions per a recordar a la ciutadania la necessitat de no embrutar les zones comunes, i per a demanar la col·laboració veïnal amb l’objectiu de mantindre en bones condicions aquests espais públics.

neteja sinma (7) neteja sinma (5)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.