LA REGIDORIA DE FESTES AVANÇA ELS DETALLS DE LES FESTES POPULARS DE SANT JAUME 2017

Mª Carmen Velázquez presenta les noves samarretes de Sant Jaume 2017, que, junt amb la resta de productes de merchandising, es posaran a la venda a la Casa de Cultura

Ondara, 13.06.17. Ondara viurà les seues Festes Populars de Sant Jaume del 21 al 29 de juliol. Uns festejos organitzats per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara que comptaran per primera vegada com a novetat amb la Nit de Germanor de Sant Jaume el dimecres 26 de juliol a l’Avinguda Doctor Fleming, que es tancarà al trànsit per a l’ocasió, i estarà oberta a la participació de totes les veïnes i veïns d’Ondara, segons ha donat a conèixer la Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez. Una altra de les novetats del programa de Sant Jaume 2017 serà la súper pista lliscant de 60 metres que s’instal·larà el dimarts 25 de juliol al matí en la Baixada de la Puríssima, per a dotar de més animació al tradicional Dia de les Quintades. A més a més, en el programa d’enguany se celebrarà com a novetat el Gran Prix per a penyes i quintades a la Plaça de Bous el diumenge 23 de juliol, que substitueix al «futbol-vaca».

La Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, ha avançat hui algunes de les qüestions més rellevants del programa de Sant Jaume 2017, i ha aprofitat per a presentar les noves samarretes de Sant Jaume i la resta de productes de merchandising de les festes, que es posaran molt prompte a la venda en la Casa de Cultura d’Ondara, igual que les entrades per a l’espectacle taurí del concurs de retalladors.

presentacio camiseta

Novament, i després d’haver-se iniciat l’any passat, en aquesta edició de les festes populars es repetirà la iniciativa d’oferir concerts al Moll del Prado, en set dies de les festes, de forma prèvia als sopars populars (sobre les 20:45 hores). Els concerts del Rock&Moll comptaran amb les actuacions de The Cabriolets (22 juliol), Tremp (23 juliol), Sïana Soul (24 juliol), The Moussers (25 juliol), The Police (26 juliol), La Mocha (28 juliol) i Gin Lemon’s (29 juliol). També en l’apartat musical, les revetles aniran a càrrec de Capital 90 (21 de juliol en el Prado), Scream (22 de juliol en el carrer Sant Jaume), Eufòria (25 de juliol en el carrer Sant Jaume) i Syberia (27 de juliol en el Prado, coincidint amb la nit del concurs de paelles). La Nit del Rock serà el dissabte 29 de juliol, últim dia de les festes, i comptarà amb els grups Oques Grasses, Tremenda Jauría, Prozak Group i DJ Escala i Corda. I es faran també dos disco- mòbils (24 i 28 de juliol).

La Regidora de Festes, Mari Carmen Velázquez, ha destacat les activitats dirigides per al públic infantil i familiar. En aquest apartat trobem diverses iniciatives que es realitzaran en horari matutí, com a jocs infantils, aquàtics, tallers, o teatre, per a dotar d’activitat pels matins durant la setmana de festes. A això cal afegir les actuacions dels populars “bous amb carretons”, que tant agraden als més xicotets, i que també se celebraran enguany alguns dies en horari de matí. Hi haurà cinc actuacions de bous en carretons, entre matí, vesprada i nit.

A més, les Festes Populars de Sant Jaume comptaran amb els tradicionals actes taurins, amb entrades i solta de vaquetes, tots els dies a les 20:15 hores i també uns quants dies en horari nocturn, s la Plaça de Bous d’Ondara. El concurs de retalladors serà el diumenge 23 de juliol, i l’exhibició d’entrades de bous, amb quatre entrades, s’efectuarà el dimecres 26 de juliol. Respecte als actes taurins, cal destacar que el programa ha sigut gestionat per la Comissió de Bous.

En l’apartat esportiu, destacaran les partides de professionals de pilota valenciana al Trinquet Municipal d’Ondara per als dies 22 i 29 de juliol, a més de les partides del Torneig de Pilota de Sant Jaume.

Des de la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara s’ha volgut agrair el treball realitzat per la Comissió de Festes de Sant Jaume i per la Comissió de Bous en l’organització dels festejos, perquè Ondara tinga unes festes dignes i per al gaudi del públic de totes les edats.


Publicado en Actualitat, Ajuntament.