EL CLUB ONDARA TRI-ESPORT PARTICIPA EN LA COPA ESPANYA DE TRIATLÓ DISTÀNCIA MITJA EN EL TRIATLÓ VALÈNCIA 113

«Nota remesa pel Club Ondara Tri-Esport»

EL CLUB ONDARA TRI-ESPORT PARTICIPA EN LA COPA ESPANYA DE TRIATLÓ DISTÀNCIA MITJA EN EL TRIATLÓ VALÈNCIA 113

PUNTUABLE PER AL CRICUIT NO DRAFTING SERIES

TAMBÉ ES VA DISPUTAR EL TRIATLÓ DE DISTÀNCIA OLÍMPICA

IMG-20170611-WA0007

El passat diumenge 11 de juny el Club Ondara Tri-Esport va participar al Triatló València 113 organitzat per València A300w i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i que albergava la Copa de Espanya de Triatló de Mitja Distància. La prova constava de dos modalitats, l’Olímpic amb unes distàncies de 1500 metres en el segment de natació, 42 km en el segment de bicicleta i, finalment, 10 km de carrera a peu; la prova reina, la Mitja distància, constava de 1900 metres en natació, 90 km en bicicleta i 21 km de carrera a peu.

La contesa va tindre lloc al Cap i Casal en la mateixa platja de la Malva-Rosa. El segment de ciclisme va transcórrer pel nord de la Ciutat buscant l’eixida fins a la serra de La Calderona amb un circuit dur i divertit amb a la peculiaritat de No Drafting, un concepte de pur triatló i que representa l’essència d’aquest esport des dels seus inicis allà pels anys 70 a Hawai. S’enten per No Drafting quan no està permés en el circuit de bicicleta anar a roda de cap altre triatleta per tal de no aprofitar-se’n de el seu deixant (estela). Pel que fa al segment de córrer va ser per la Marina Reial Joan Carles I i per l’antic llit del riu Túria i el seu Jardí fins arribar a Campanar i tornar.

El dia, assolellat i amb calor, va estar marcat per una jornada festiva on el públic present va gaudir de l’ambient i l’esport de triatló es va fer ressò a la Capital valenciana. Es van reunir vora 850 triatletes vinguts de molts punts d’Espanya i de la nostra Comunitat.

Per la seua part, el Club Ondarenc va estar representat per Ivan Payà (4h 15min, 28é general i 4t de la seua categoria), Sergi Torres (4h 19 min, 42é general i 7é categoria), Joanfe Ribes (4 h 23 min, 60é) Toni Domènech (4h 32 min, 105é) i Vicent Pastor (4h 56min, 262é) al triatló MD i Jorge Llàcer a l’Olímpic fent la 19na posició i 7é de la seua categoria amb 2 hores i 16 minuts.

Pel que fa al podi femení del triatló mitja distància es va proclamar campiona Ana Noguera (C.A. Igualada), seguida de Cristina Roselló (Laboratorios SyS) representant també de la Marina Alta i Elise Maury (Fast Triatlón C.N. Montjuic). Respecte al podi masculí Emilio Aguayo (CDM Avant Moncada) es va proclamar campió seguit de Fco. Fernández-Cortés

Quant a la distància Olímpica, en categoria femenina Maria López Martínez (CDUPC Triatló), Cristina Gallach Tudela (Tutriatlon.com) i completant el podi Yolanda Mir Cuñat (S.D. Correcaminos). A la categoria masculina va ser llorejat en primer lloc F.A. Rodríguez Savater (Triatló Carcaixent), en segon lloc Miguel Fernández Garcia (Tutriatlon.com) i en tercer lloc Enrique Martínez Torres (Sportphysiology).

Al capdavall, l’equip Ondara Tri-Esport es va proclamar tercer per equips en el MD i una volta més el Club es situa a l’avantguarda d’aquest esport i mostra el seu compromís esportiu.

«Nota remesa pel Club Ondara Tri-Esport»

Publicado en Associacions.