L’ESCOLA DE TENNIS TAULA D’ONDARA PARTICIPA EN EL TORNEIG DE FOGUERES DE XÀBIA

Ondara, 14.06.17. Diumenge passat 11 de juny, diversos integrants de l’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara van participar en el Trofeu de Tennis Taula de Fogueres de Xàbia. Van participar tant alumnes de l’escola en la categoria de xiquets, com l’entrenador de l’escola Pedro Gironés en la categoria d’adults.

ondara en torneig tenis taula (1)

Els representants d’Ondara van aconseguir diversos podis. En xiquets, el primer classificat del torneig va ser Héctor Estela (2005), i el segon Àlex Serra (2006), sent el quart classificat del torneig Alexandre Marozzo (tots ells de l’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara). Quant als adults, el monitor de l’escola, Pedro Gironés, va quedar en tercera posició.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat els participants d’Ondara en aquest torneig i els ha donat l’enhorabona pels seus avanços i bons resultats durant tota la temporada.

ondara en torneig tenis taula (2)ondara en torneig tenis taula (3)

ondara en torneig tenis taula (5) ondara en torneig tenis taula (4)

Publicado en Actualitat, Esports.