ESPECTACULAR CONCERT DE LA CSMV BIG BAND A L’AUDITORI D’ONDARA

digdig

Ondara, 14.06.17. La CSMV Big Band, dins de la seu gira “In the moon of València tour”, i sota la direcció de Ramón Cardo, va oferir diumenge passat 11 de juny un espectacular concert a l’Auditori Municipal d’Ondara. Es tracta d’una gran banda amb una qualitat extraordinària, segons ha destacat la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, la qual ha recalcat que “ha sigut un privilegi poder gaudir a la nostra població d’aquestes formacions, que sempre solen estar reservades per a grans capitals i auditoris”.

En aquesta ocasió, la Big Band del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València va tancar a Ondara la seua gira 2016/2017. La banda que dirigeix Ramón Cardo amb gran mestria i dedicació, ha demostrat la seua vàlua allà on ha actuat, com en l’últim concert abans del d’Ondara, al Palau de la Música de València. Cal destacar que un dels integrants de la banda és el músic d’Ondara, Albert Llobell, a la bateria.

Quant al repertori que van oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara, van obrir amb “Sing Sang Sung”; continuant amb temes com “Time after Time” en el que la convidada va ser la jove saxofonista gallega Bea Estévez. Per a tancar la primera part ho van fer amb l’espectacular tema que va fer famós el bateria Budy Rich, “Love for sale”, en el que la bateria té un paper protagonista. La segona part del concert es va obrir amb la peça d’estil modern “Dauphin danse”, per a seguir amb alguna balada com “Closely dancing”, i la “suit” per a Big band que Duke Ellington va adaptar del Cascanueces. Va finalitzar el concert amb un tema latin, “Mueva los huesos” d’Arturo Sandoval, que va aconseguir posar en peu a tot l’auditori, en un final de concert memorable.

Publicado en Actualitat, Cultura.