AHIR ES VA CELEBRAR LA CLOENDA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA AMB EXHIBICIONS DE LES ALUMNES

Ahir va tindre lloc la cloenda de l’escola de gimnàstica rítmica al pavelló municipal amb més de 40 actuacions

Ondara, 13.06.17. Ahir dilluns 12 de juny va tenir lloc l’acte de cloenda de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara temporada 2016-2017. Aquest curs, l’escola de gimnàstica ha comptat amb 111 alumnes de totes les categories, havent-se inclòs també com a novetat la categoria baby per a alumnes nascudes en 2011. En l’Escola d’Ondara, les 111 gimnastes s’han repartit en les categories següents: babys, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, i juvenil. L’escola municipal de gimnàstica rítmica d’Ondara ha estat coordinada per Alicia Ivars, comptant com a entrenadores amb Cristina Sala, Blanca Vanaclocha, Eva Signes i Alba Fornés.

La cloenda va tindre lloc sl Pavelló Municipal, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies de les jóvens esportistes, que van protagonitzar una magnífica exhibició amb les 49 actuacions i coreografies que han preparat aquest curs per a les distintes competicions en què han participat (lliga escolar CEMA, i lliga interclubs).

L’acte va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, qui va donar l’enhorabona a les gimnastes i a les seues entrenadores. Totes les alumnes van rebre el seu diploma de fi de curs.

Des de la Regidoria d’Esports s’ha indicat que les millores efectuades per a l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara aquesta temporada han inclòs l’adquisició d’una nova moqueta per al gimnàs del Col·legi Sanchis Guarner, per als entrenaments de les alumnes més menudes, que s’ha utilitzat també al pavelló quan ha sigut necessari.

 

Més fotos de la cloenda:

 

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1513442772009159

Publicado en Actualitat, Esports.