ONDARA CLAUSURA L’ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE BÀSQUET, QUE HA COMPTAT AMB 110 INTEGRANTS AQUESTA TEMPORADA

Ondara, 12.06.17. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va organitzar divendres passat 9 de juny les activitats per a clausurar el curs 2016-2017 de l’Escola Esportiva Municipal de Bàsquet d’Ondara. Mar Chesa ha donat l’enhorabona als seus integrants i les gràcies a les famílies per comptar amb les escoles esportives municipals, atès que són elles les que fan que les escoles esportives funcionen. També ha agraït la seua labor als entrenadors i a la tècnica d’esports municipal, Ana Ribes.

El divendres a la vesprada va tindre lloc la cloenda de l’escola de bàsquet al pavelló municipal. Els integrants de l’escola van disputar partits de pares/mares contra fills/filles (en categories prebenjamí benjamí), mentre que les altres categories van jugar un torneig barrejats. Tots els integrants de l’escola van rebre els seus diplomes, que els van lliurar els seus entrenadors.

En l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara temporada 2016-2017 han jugat un total de 8 equips amb 110 integrants en les categories prebenjamí i benjamí (entrenadors Antonio Carrió i Pere Giner), aleví femení (entrenador Antonio Carrió), aleví masculí (entrenador Lluís Fornes), infantil femení (entrenador Pep Giner), infantil masculí (entrenador Lluís Fornes), cadet femení (entrenador Xavier Garcia), cadet masculí (entrenador Pere Giner), i júnior masculí (entrenador Vicent Mas).

Des de la Regidoria d’Esports s’ha indicat que les millores efectuades per a l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara aquesta temporada han inclòs la instal·lació de dos protectors per a la part inferior de les canastres, i l’adquisició de nous balons.

Més fotos de cloenda:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1512415972111839

Publicado en Actualitat, Esports.