EL PAVELLÓ D’ONDARA VA ACOLLIR EL DISSABTE EL COMBAT DE MIX FIGHT

Ondara, 12.06.17. Dissabte passat 10 de juny es va celebrar al pavelló municipal d’Ondara l’edició núm. 32 de Mix Fight, organitzada per Mix Fight Events, que va comptar amb una gran assistència de públic.

L’esdeveniment Mix Fight va comptar a Ondara amb 14 enfrontaments de K1, MMA i Muay Tai d’àmbit nacional, sent el combat estel·lar de la nit MIX FIGHT el que va enfrontar a Alberto Gala amb Manzy Pauwels, amb victòria per a Manzy Pauwels.

IMG-20170612-WA0011 mix fithg (1)

En finalitzar l’acte, els organitzadors van lliurar a la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, una placa commemorativa en agraïment i col·laboració a l’Ajuntament d’Ondara en l’esdeveniment.

mix fithg (2)MIX FIGTH EVENTS

Publicado en Actualitat, Esports.