LA COMISSIÓ D’IGUALTAT D’ONDARA SE SUMARÀ AL TANCAMENT ALS AJUNTAMENTS CONVOCADA PER AL 19 DE JUNY EN REPULSA DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

L’objectiu d’aquesta mesura és reclamar 120 milions d’euros en els Pressupostos Generals 2017 per a la lluita contra la violència masclista

Ondara, 12.06.17. La Comissió d’Igualtat d’Ondara se sumarà a la iniciativa “19 J Alerta Feminista”, segons ha anunciat la Regidora d’Igualtat d’Ondara, Raquel Mengual. Es tracta d’una proposta a què s’han adherit més de mig centenar de col·lectius i associacions per la igualtat, que consistirà en el tancament als Ajuntaments el proper dilluns 19 de juny a partir de les 12 hores i fins a les 00 hores, en un acte simbòlic de repulsa de la violència masclista.

També a l’Ajuntament d’Ondara es durà a terme aquest tancament de 12 a 00 hores, segons ha anunciat Raquel Mengual, qui ha animat a la ciutadania a participar. La proposta ha sorgit a València, en la reunió en què dones d’associacions, generacions i territoris diferents, “fartes d’assassinats masclistes que ningú vol impedir, i indignades davant de la passivitat de l’Estat, han acordat promoure tancaments en tots els Ajuntaments que se celebraran el 19 Juny”. L’objectiu d’aquesta mesura és reclamar 120 milions d’euros en els Pressupostos Generals 2017 per a la lluita contra la violència masclista.

La Regidora d’Igualtat també ha avançat que l’Ajuntament d’Ondara portarà a ple la moció que s’ha elaborat per 19J Alerta feminista.

19 j alerta feminista

Publicado en Actualitat, Ajuntament.