ONDARA APROVA EL RÈGIM RETRIBUTIU DE LA CORPORACIÓ

A més es va aprovar la petició de subvencions a la Diputació per valor de 169.000 euros

Ondara, 09.06.17. L’Ajuntament d’Ondara va aprovar ahir en sessió plenària extraordinària diverses qüestions d’índole organitzatiu de la corporació, com a delegacions, tinences d’alcaldia o règim retributiu, entre altres, amb motiu de l’elecció d’Alcalde en la sessió plenària del passat 3 de juny de 2017, en compliment del pacte de govern PSPV-Compromís.

Tots els punts del ple van eixir avant per unanimitat, a excepció del règim retributiu de la corporació municipal d’Ondara, dedicacions, indemnitzacions, per assistència i dotacions a grups polítics, que va ser aprovat per l’Equip de Govern PSPV-Compromís , amb el vot en contra del PP. L’acord aprovat contempla una dedicació parcial-exclusiva per a l’Alcalde, José Ramiro; primer del 48% de dedicació parcial, amb un sou anual brut de 20.160,00 euros, amb efectes del 3 de juny de 2017 fins a 31 agost de 2017; i posteriorment, la dedicació exclusiva amb un sou anual brut de 42.420,00 euros, amb efectes des de l’1 de setembre de 2017. D’altra banda, en la proposta s’inclouen tres dedicacions parcials d’⅓ per als Regidors Pere Picornell, Raquel Mengual i Mª Carmen Velázquez, amb un sou anual brut cadascun de 14.140,00 euros, amb efectes del dia 3 de juny de 2017. A més d’una dedicació parcial d’1/4 per a Francesc Giner, amb un sou anual brut de 10.605,00 euros, amb efectes del dia 3 de juny de 2017 fins al 30 de juny de 2017, i 1/2 dedicació des de l’1 de juliol amb un sou anual brut de 21.210,00 euros. Així mateix, segons va explicar l’Alcalde, es deixa la porta oberta a una possible dedicació parcial d’ ½ dedicació per a la Regidora d’Hisenda, Raquel López, en el cas que l’accepte, durant els mesos de més treball en l’àrea d’intervenció.

contra pp favor equip govern

Respecte a aquest assumpte, el portaveu del PP, Javier Lozano, va expressar el vot en contra del seu grup afirmant que “ens pareix escandalós el sou de l’Alcalde” i que “no és normal que l’Alcalde d’Ondara es pose aquest sou sense precedents”. No obstant això, va dir que “no em vaig a clavar amb els regidors que teniu dedicació, perquè és normal i lògic que un regidor que s’ha de dedicar al poble, cobre”.

javier lozanople ondara

José Ramiro va matisar que el càlcul del sou està realitzat en funció al que ell cobra en la seua professió, i va recordar que les retribucions de la corporació s’han fet tenint com a referent allò que s’ha marcat per la normativa vigent en la Llei reguladora de les Bases del Règim Local.

D’altra banda, en el ple també es va aprovar la petició de subvencions a la Diputació Provincial d’Alacant, emmarcades en les inversions financerament sostenibles anualitat 2017, per valor de 169.000 euros per a tres iniciatives; reparacions de dos camins de Tossals; obres d’enllumenat públic (instal·lació de fanals solars en Av. Adolfo Suárez i eixida cap al Verger); i adequació del parc públic de Tossals. Els tres punts van eixir avant per unanimitat.

unanimitat

Publicado en Actualitat, Política.