COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – TALL DE TRÀNSIT ANTIGA CARRETERA ONDARA-DÉNIA 13 I 14 DE JUNY

Corte-CV-7221-Ondara-poda-tala-002

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que els propers dimarts 13 i dimecres 14 de juny de 7:30 a 14:00 hores, l’accés a Dénia s’haurà de fer per la CV-725 (carretera que va a Dénia des de l’Autopista), donat que la CV-7221 (antiga carretera de Ondara- Dénia, la dels Bombers) estarà tallada al trànsit a l’altura del Col·legi Sanchis Guarner. Podent passar els vehicles que tinguen casetes o activitats comercials abans del Pont de Fusta.

El motiu és que el Departament de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Dénia efectuarà treballs de manteniment de l’arbrat situat al tram antic de la carretera d’Ondara (CV-7221), entre la rodona de l’Hospital Comarcal i el pont de fusta.

A més a més, Autobusos Carrió informa que a causa del tall de la carretera, el dimarts 13 i dimecres 14 de juny traslladarà la parada de bus a la de l’Avinguda Doctor Fleming (Chaflán) de 7 a 14 hores.

Es prega respecten la senyalització i disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.