L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA ACONSEGUEIX 5 PODIS EN LA CLASSIFICACIÓ FINAL DE LA LLIGA INTERCLUBS

final lliga interclubs (1)

Ondara, 09.06.17. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars i que compta com a entrenadores amb Cristina Sala, Blanca Vanaclocha, Eva Signes i Alba Fornés, ha obtingut molt bons resultats en la classificació general de la Lliga Interclubs de la província d’Alacant, després de les tres fases disputades.

En la classificació general de la lliga provincial interclubs, les gimnastes de l’Escola Municipal d’Ondara van aconseguir 5 podis (dos ors en equips cadets i infantils; dues plates en individual cadets i equips cadets; i un bronze en equips infantils), així com un diploma (4t lloc). A més, la gimnasta ondarenca, Maria Vallalta, va ser 3a classificada per equips amb el Club Xàbia en categoria benjamí. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat les gimnastes d’Ondara pels seus resultats.

Resultats finals de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara en la Lliga Interclubs:

Individuals cadets

2a- Blanca Tomás

4a- Paula Mengual

Equips infantils

General:

1as- Júlia Mut i Giulietta Rolfs

3as- Paula González i Adriana Noguera

Equips cadets

General:

1as- Alba Fornés i Irene Estévez

2as- Eva Signes i Sandra Gamero

final lliga interclubs (2)final lliga interclubs (3)

final lliga interclubs (4)final lliga interclubs (5)

final lliga interclubs (6) final lliga interclubs (7)

Publicado en Actualitat, Esports.