QUARANTA COMERCIANTS I EMPRESARIS D’ONDARA ASSISTEIXEN ALS CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA SOBRE VENDA ON LINE I FACEBOOK

 curso vendaonline (1) curso facebook (2)

Ondara, 09.06.17. Un total de 40 persones vinculades al sector comercial o empresarial d’Ondara han assistit als cursos gratuïts de formació contínua, gestionats per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara (que dirigeix José Ramiro) i impartits per la Cambra de Comerç d’Alacant, que han estat patrocinats per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

En concret, s’han impartit dos cursos: “Venda on line, per on comence? (29 i 30 de maig) i “Facebook, la xarxa de xarxes” (7 i 8 de juny). Ambdós s’han celebrat a l’aula de formació de la Casa de Cultura d’Ondara, i han comptat amb una vintena de participants cadascun, sent totes elles persones d’Ondara.

curso vendaonline (2)

L’objectiu dels cursos era, d’una banda, que els xicotets comerços aprengueren a traure partit de la xarxa social per a relacionar-se amb els seus clients i promocionar-se millor, i d’una altra, en el cas de la venda on line, el curs estava dirigit a empreses que no disposen de pàgina web i volen crear-la, o a aquelles empreses interessades a millorar el seu posicionament, la seua web, i realitzar una labor de màrqueting digital, amb l’objectiu d’aprofitar la nova forma de vendre i relacionar-se amb els clients a través d’Internet.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, el seu responsable, José Ramiro, ha destacat que han sigut uns cursos nous sobre la venda online i la importància que les empreses estiguen en les xarxes socials, que han resultat de molta utilitat pràctica per als assistents.

Publicado en Actualitat, AFIC.