LA REGIDORIA DE CULTURA CLAUSURA AMB UN FESTIVAL ELS CURSOS IMPARTITS EN LA TEMPORADA 2016-2017

Quasi 400 persones han participat en algun dels trenta cursos impartits per l’Ajuntament

Ondara, 07.06.17. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara va clausurar divendres passat 2 de juny els cursos organitzats durant la temporada 2016-2017. L’acte es va celebrar al Prado, i va comptar amb les demostracions a càrrec dels alumnes de taichí, pilates, danses populars (en els seus tres nivells; adults, juvenil i infantil); danses del món, sevillanes, balls de saló i dansa del ventre.

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha destacat que amb aquesta iniciativa s’ha brindat als/les alumnes l’oportunitat de demostrar el que han après al llarg de l’any, al mateix temps que donar a conèixer l’oferta soci cultural del municipi. Prop de 400 persones han participat aquesta anualitat en algun dels trenta cursos impartits per l’Ajuntament, la temàtica des quals ha estat molt variada, havent tingut enguany molt bona acceptació les novetats de dansa del ventre i zumba, i havent-se consolidat els tres nivells del curs de fotografia.

L’acte de divendres passat al Prado va resultar ser molt vistós i participatiu. La demostració de balls va comptar amb nombrosos espectadors, que van poder comprovar els avanços de l’alumnat. Aquests cursos tenen molta acceptació entre la ciutadania, i en les diferents classes participen persones de totes les edats, incloent-hi als jóvens alumnes de les danses tradicionals. El programa de la cloenda va començar amb les demostracions de taichí i pilates, per a continuar amb les danses tradicionals (adults, juvenil i infantil), danses del món, seguit de la demostració de dansa del ventre, i balls de saló (salsa i batxata), i finalitzar amb una demostració col·lectiva de l’alumnat.

cloenda cursos cultura

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha aprofitat per a donar les gràcies a totes i tots els participants en la cloenda, tant a l’alumnat que ha mostrat els seus avanços, com al públic assistent, i ha animat la població a què participe la pròxima temporada en els cursos que es planifiquen des de l’Ajuntament d’Ondara.

cloenda cursos cultura 2cloenda cursos cultura 3

Publicado en Actualitat, Cultura.