TRIOMF DE LES GIMNASTES D’ONDARA EN LA CLOENDA DE LA VIII LLIGA COMARCAL

Les gimnastes de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara aconsegueixen 21 podis comarcals

Ondara, 06.06.17. El passat cap de setmana, el pavelló de Pedreguer va acollir la cloenda de la VIII Lliga comarcal CEMA de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2016-2017, en la que han participat 300 gimnastes de les escoles de Dénia, Gata, Pego, Benissa, Poble Nou de Benitatxell, Xàbia, Pedreguer, Calp, i Ondara. Després de les exhibicions, es va procedir a lliurar les medalles; acte que va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, qui ha donat l’enhorabona a totes les integrants de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, que està coordinada per Alicia Ivars i que compta com a entrenadores amb Cristina Sala, Blanca Vanaclocha, Eva Signes i Alba Fornés. L’Escola d’Ondara ha aconseguit en la lliga comarcal excel·lents resultats, amb un total de 21 podis (sent d’ells 3 individuals, 5 de conjunts, 6 de duos i 7 de trios).

En el cas de les classificacions individuals de les alumnes d’Ondara, en categoria benjamí mans lliures, la primera va ser Roser Alemany. En aleví mans lliures, la segona classificada va ser Ana Monedero, i en categoria infantil modalitat pilota, la primera va ser Mireia Payà.

Respecte a la competició de duos, van ascendir al podi en benjamí mans lliures en primera posició Judith Ballester i Ainara Gómez, i en segona posició Pau Mut i Zoe Barber. En aleví mans lliures, el duo d’Irene Martí i Vera Monedero va ser el primer classificat, i Ruth Almero i Sara López van ser terceres. En infantil mans lliures, les primeres classificades van ser Míriam Pérez i Helena Roselló; i en cadet modalitat dos cèrcols, Angèlica Carrió i Cristina Saiz van ser també les primeres classificades de la comarca.

Respecte als trios, en benjamí les primeres van ser Emma Ordines, Noa Petrignani i Marina Mas; en categoria aleví, van ser primeres classificades el trio de Noa Quinto, Ruth Barber i Yurena Badia; i terceres en trio d’Alejandra Molina, Lara Stauder i Leire Vidal. El trio d’infantil mans lliures de Mara García, María Oliver i Ainhoa Vicens van ser segones, i el de Azahar Vanaclocha, Nerea Bonet i Nerea Marca, van ser terceres classificades de la seua categoria; i en cadet tres cèrcols, Begonya Sastre, Aitana Fornés i Emma Mengual van ser primeres, i Ellie Brewer, Rosa Ana Sesé i Estela Dengra van ser segones.

Quant a conjunts, en benjamí les alumnes d’Ondara van ser les primeres classificades de la prova amb el conjunt Ondara F (Paula Giner, Elsa Femenia, Irene Rivera, Júlia Sendra i Zaira Quintanar), i les segones amb el conjunt Ondara O (Iratxe Parra, Andrea Munuera, Alice Rebeca Kiss, Sara Arlandis i Mireia Ribes). En aleví mans lliures l’Escola d’Ondara va aconseguir l’or amb l’equip Ondara K (Mireia Pons, Alma Llobell, Paula Vives, Emma Almiñana i Aina Server) i el bronze amb el conjunt Ondara S (Vega Vizcaya, Paula Jordà, Maria Hernández, Valeria Doménech i Clara Mas). En conjunts d’infantil amb modalitat 5 pilotes van ser les segones amb el conjunt Ondara V (Ana Reig, Maria Llorens, Giuliana Sánchez, Júlia Signes i Andrea Almiñana).

Més fotos:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1505277679492335

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1505277679492335

Publicado en Actualitat, Esports.