ONDARA COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DEL MEDI AMBIENT AMB EL LLIURAMENT DE PLANTES PER A EMBELLIR EL CENTRE HISTÒRIC

dia medi ambient plantes (5)dia medi ambient plantes (7)

 

Ondara, 06.06.17. Ahir dilluns 5 de juny, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional del Medi Ambient, l’Ajuntament d’Ondara va lliurar centenars de plantes amb els seus corresponents tests per als veïns i veïnes del centre històric (concretament, per als residents dels carrers Virtuts, Pl. del Convent, St. Antoni, St. Cristòfol, St. Benet, Bonaire, Trinquet, St. Joan, St. Josep, Pl. Major, Lluís Santonja, St. Vicent, Església, part de La Roda, Major i Roser).

Les plantes van ser lliurades a la Casa de Cultura per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el Regidor de Medi Ambient i Via Pública, Pere Picornell; el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner, i resta de regidors de l’Equip de Govern, a aquells veïns i veïnes a qui prèviament s’havia citat per carta. L’objectiu, segons van indicar, és complir un dels compromisos de l’Equip de Govern d’Ondara, com és el d’embellir el centre històric del poble. Al mateix temps que es compleix el compromís signat per l’Ajuntament d’Ondara amb la Comunitat Verda, de posar més plantes i flors als carrers del municipi. Un dels llocs on es van col·locar les plantes van ser als balcons de l’edifici consistorial.

 dia medi ambient plantes (1)dia medi ambient plantes (8)

En total, ahir es van posar a disposició dels ciutadans del casc històric 670 plantes multicolor. Aquells veïns que no van poder arreplegar la seua planta, ho podran fer a la Casa de Cultura, acreditant la seua residència en alguns dels carrers mencionats.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha agraït la seua col·laboració a totes aquelles veïnes i veïns que s’han bolcat en aquesta iniciativa i han arreplegat la seua planta. A més, s’ha apel·lat a la col·laboració veïnal i al civisme perquè aquelles persones a qui se’ls han lliurat les plantes, es responsabilitzen del seu manteniment, buscant la màxima implicació de tots per a donar més vida i posar color als carrers d’Ondara. Si bé aquesta fase del projecte s’ha concretat en un primer moment en els carrers mencionats, des de l’Ajuntament d’Ondara es confia en que prompte es puga ampliar aquesta iniciativa a més vials i zones del poble.

dia medi ambient plantes (11) dia medi ambient plantes (9)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.