POLICIA LOCAL I PROTECCIÓ CIVIL IMPARTEIXEN UNA XERRADA A L’ALUMNAT DEL PFQB D’ONDARA

Ondara, 02.06.17. L’alumnat del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (PFQB) en Ocupació Domèstica que imparteix aquest curs 2016-2017 l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria d’Educació, va comptar ahir amb l’oferiment d’una entretinguda xerrada a càrrec del cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, i el cap de la Protecció Civil d’Ondara, Vicent Pascual.

La xerrada va abordar el concepte i funcions de Policia Local i de Protecció Civil. En la xerrada van facilitar els seus serveis als alumnes, recalcant la possibilitat que els tinguen en compte davant de qualsevol situació difícil de resoldre.

Des del PFQB han valorat molt positivament aquesta xerrada, en la que l’alumnat ha descobert que la màxima funció de Policia i Protecció Civil és vetlar pels drets dels ciutadans i ajudar totes les persones que ho necessiten. A més a més, després de veure un vídeo sobre com actuen els voluntaris de Protecció Civil, alguns dels alumnes han despertat el seu interès de formar part d’aquest cos.

El PFQB en Ocupació Domèstica s’imparteix per l’Ajuntament d’Ondara a les instal·lacions ubicades en un local annex a la Residència, amb la duració d’un curs lectiu. Les professores d’aquest programa són Marta Morant i Clara Ortolà. Aquesta xerrada ha sigut una de les activitats complementàries que realitzen al llarg del curs escolar.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.