JA ES POT PROCEDIR AL PAGAMENT DE LES TAXES DEL GARITOS DE SANT JAUME

El programa de les Festes Populars de Sant Jaume ja té concretades les revetles, els grups que actuaran en la Nit de Rock i en els concerts al Moll del Prado

Ondara, 02.06.17. Dimecres passat 31 de maig es va celebrar la reunió de la Comissió de Sant Jaume, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, amb l’objectiu d’abordar diverses qüestions organitzatives prèvies de cara a les Festes Populars de Sant Jaume, que se celebraran del 21 al 29 de juliol de 2017.

Segons ha informat la Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, ja es pot procedir al pagament de les taxes per instal·lació de garitos, que tindran dos trams de pagament: 40 euros per a aquells que no tinguen aire condicionat, i 60 euros per als que disposen d’aparell d’aire condicionat. Enguany es procedirà al pagament a través del compte bancari següent: ES68 3058 2613 0127 3200 0013 (CajaMar). En cas de dubte, les persones interessades poden acudir a les oficies de l’Ajuntament d’Ondara. El pagament de la taxa per instal·lació de garitos es podrà realitzar des d’ara i fins a finals d’aquest mes de juny, indicant el nom de la penya o quintada i el de la persona que realitza l’ingrés, segons ha indicat Mª Carmen Velázquez.

D’altra banda, en la reunió de la Comissió de Sant Jaume es va avançar l’esborrany del programa de les Festes Populars de Sant Jaume, que està pràcticament complet, havent-se tancat ja les actuacions de grups, revetles, entrades de bous, o Nit de Rock, entre altres. Novament, i després d’haver-se iniciat l’any passat, en aquesta edició de les festes populars es repetirà la iniciativa d’oferir concerts al Moll del Prado, en set dies de les festes. Els concerts del Moll del Prado comptaran amb les actuacions de The Cabriolets, Tremp, Sïana Soul, The Moussers, The Police, La Mocha i Gin Lemon’s. També en l’apartat musical, i com ja es va avançar, les revetles aniran a càrrec de Capital 90, Scream, Eufòria i Syberia. La Nit del Rock serà el dissabte 29 de juliol, últim dia de les festes, i comptarà amb els grups Oques Grasses, Tremenda Jauría, Prozak Group i DJ Escala i Corda.

Cal recordar que una de les principals novetats de les Festes Populars de Sant Jaume 2017 és la “Nit de Germanor” que se celebrarà el dimecres 26 de juliol a l’Avinguda Doctor Fleming, que es tallarà al trànsit per a l’ocasió, i que estarà oberta a la participació de totes les veïnes i veïns d’Ondara. Quant a una altra de les novetats del programa de Sant Jaume 2017, destacarà la súper pista lliscant de 60 metres que s’instal·larà el dimarts 25 de juliol al matí en la Baixada de la Puríssima, per a dotar de més animació al tradicional Dia de les Quintades.

Des de la Regidoria de Festes i Tradicions s’ha avançat també que hi haurà activitats infantils en horari de matí, i diverses actuacions de Bous en carretons. A més dels actes taurins, amb entrades i solta de vaquetes, concurs de retalladors i exhibició d’entrades de bous, entre altres actes i activitats.

portada sant jaume 2017

Publicado en Actualitat, Ajuntament.