LA UNITAT DE POLICIA ADMINISTRATIVA ASSUMEIX DES DE L’1 DE JUNY LA GESTIÓ DE DIVERSOS PROCESSOS QUE FINS ARA ES TRAMITAVEN A L’AJUNTAMENT

En les dependències de la Policia Local es gestionarà l’ocupació de la via publica; guals; vehicles abandonats; tinença d’animals perillosos; control de parcel·les abandonades i armes de 4a categoria

Ondara, 31.05.17. La Policia Local d’Ondara assumirà a partir de demà 1 de juny la gestió de diversos processos administratius que fins ara es tramitaven a l’Ajuntament d’Ondara. Dins del Pla de Modernització de l’Administració, s’ha creat una Unitat de Policia Administrativa, amb seu en les pròpies dependències policials, la finalitat de les quals serà oferir una major agilitat i comoditat dels tràmits per al ciutadà, reduir el temps de resposta a la ciutadania, al mateix temps que descongestionar els serveis de l’Ajuntament.

Aquesta Unitat de Policia Administrativa respon a l’interès de descentralitzar diversos serveis que es duien a terme des del propi Ajuntament, i que des de demà dijous 1 de juny, passaran a gestionar-se directament per la Policia Local a les dependències policials, segons ha informat el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano.

Aquests processos inclouen: l’ocupació i senyalització de la via publica; llicències de guals, reserva d’espai i càrrega i descàrrega; vehicles abandonats; llicència municipal per a la tinença d’animals potencialment perillosos i de companyia; control de parcel·les abandonades o brutes; i autorització per a l’expedició de targetes, transports i ús d’armes de 4a categoria. Per a aquestes gestions, des de demà 1 de juny caldrà dirigir-se a les dependències de la Policia Local d’Ondara, ubicades a l’avinguda Doctor Fleming.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.