LA REGIDORIA D’ESPORTS IMPULSA UNA ENQUESTA ON LINE SOBRE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA

Ondara, 31.05.17. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, es vol conèixer l’opinió de les famílies respecte a les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, i saber en quines coses es poden millorar. Per aquest motiu, com a novetat en aquesta cloenda de la temporada esportiva, s’ha elaborat una enquesta que es pot contestar on line, amb la que, des de l’Ajuntament, s’espera arreplegar l’opinió de les famílies sobre les diferents escoles esportives municipals, així com les propostes i suggeriments per al seu estudi i valoració.

Els pares i mares dels alumnes matriculats en qualsevol de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara poden omplir l’enquesta on line, de forma anònima, en l’enllaç següent:


https://goo.gl/forms/yMOy4RPwOUMzhOOh2

Publicado en Actualitat, Esports.