LES GIMNASTES D’ONDARA ACONSEGUEIXEN 16 PODIS EN LA IV I ÚLTIMA FASE DE LA LLIGA COMARCAL, CELEBRADA A CALP

Ondara, 30.05.17. Diumenge passat 28 de maig, Calp va acollir la quarta i última Fase de la VIII Lliga comarcal de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2016-2017, en la que participen 300 gimnastes de les escoles de Dénia, Gata, Pego, Benissa, Poble Nou de Benitatxell, Xàbia, Pedreguer, Calp, i Ondara. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars i que compta com a entrenadores amb Cristina Sala, Blanca Vanaclocha, Eva Signes i Alba Fornés, va aconseguir 16 podis (sent d’ells 3 individuals, 5 de conjunts, 5 de duos i 3 de trios). La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat les gimnastes d’Ondara pels seus excel·lents resultats durant tota la temporada.

En el cas de les actuacions individuals de les alumnes d’Ondara, en categoria benjamí mans lliures, la primera va ser Roser Alemany. En categoria infantil modalitat pilota, la primera va ser Mireia Payà, mentre que en cadet modalitat cèrcol, Andrea Herrero va ser la primera classificada.

Respecte a la competició de duos, van ascendir al podi en benjamí mans lliures en segona posició Pau Mut i Zoe Barber, i en tercera posició Judith Ballester i Ainara Gómez. En aleví mans lliures, el duo d’Irene Martí i Vera Monedero va ser el primer classificat. En infantil mans lliures, les primeres classificades van ser Míriam Pérez i Helena Roselló; i en cadet modalitat dos cèrcols, Angèlica Carrió i Cristina Saiz van ser les segones.

Respecte als trios, en categoria aleví, van ser terceres classificades el trio de Noa Quinto, Ruth Barber i Yurena Badia. El trio d’infantil mans lliures d’Azahar Vanaclocha, Nerea Bonet i Nerea Marca, van ser segones classificades de la seua categoria; i en cadet tres cèrcols, Begonya Sastre, Aitana Fornés i Emma Mengual van ser primeres.

Quant a conjunts, les alumnes d’Ondara van ser les primeres classificades de la prova en Benjamí mans lliures (amb el conjunt Ondara F: Paula Giner, Elsa Femenia, Irene Rivera, Júlia Sendra i Zaira Quintanar) i les segones amb el conjunt Ondara O (Iratxe Parra, Andrea Munuera, Alice Rebeca Kiss, Sara Arlandis i Mireia Ribes). En aleví mans lliures van ser les primeres (amb l’equip Ondara K: Mireia Pons, Alma Llobell, Paula Vives, Emma Almiñana i Aina Server); i la segones amb l’Ondara S (Vega Vizcaya, Paula Jordà, Maria Hernández, Valeria Doménech i Clara Mas). En conjunts d’infantil amb modalitat 5 pilotes, el segon classificat va ser el conjunt Ondara V (Maria Sánchez, Mar Carrió, Alba Serer, Carla Romero i Cristina Zamora).

gimnastica ondara en calp (3)gimnastica ondara en calp (4) gimnastica ondara en calp (5)gimnastica ondara en calp (6) gimnastica ondara en calp (7)gimnastica ondara en calp (8) gimnastica ondara en calp (9)gimnastica ondara en calp (10) gimnastica ondara en calp (11)gimnastica ondara en calp (12) gimnastica ondara en calp (13)gimnastica ondara en calp (14) gimnastica ondara en calp (15)

Publicado en Actualitat, Esports.