40 PERSONES D’ONDARA VAN PARTICIPAR EN LES OLIMPÍADES PER A PERSONES MAJORS ORGANITZADES PEL CEMA

 ondara a les olimpiades gent gran (3) ondara a les olimpiades gent gran (5)

Ondara, 30.05.17. Divendres passat 26 de maig es va celebrar a Benissa la “III Jornada Olímpics – Els olimpíades per a la gent major”, organitzada pel CEMA (Consorci Esportiu de la Marina Alta), que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Un total de 300 persones majors de la Marina Alta (sent 40 d’elles d’Ondara) van participar en aquesta iniciativa esportiva comarcal, provinents de Dénia, Els Poblets, El Verger, Pedreguer, Llíber, Pego, Xàbia, Ondara i Benissa. Es van celebrar les proves d’atletisme, natació, bàsquet i coreografia.

ondara a les olimpiades gent gran (2)ondara a les olimpiades gent gran (6)

Les 40 persones participants d’Ondara en la Jornada Olímpics són integrants del curs de gimnàstica de manteniment, organitzat per la Regidoria del Major d’Ondara, i coordinat per Alicia Ivars; a més, la Regidoria del Major va posar un autobús a disposició dels assistents d’Ondara per a traslladar-los fins a Benissa.

Tots els participants en la jornada van rebre una medalla en reconeixement al seu esforç. A més, cal destacar que les participants d’Ondara van aconseguir dos trofeus; en natació en la prova de 25 metres, la segona classificada comarcal va ser Encarna Ruiz; i en relleus, el tercer lloc va ser per a l’equip integrat per Antonia Aranda, Virtudes Soler, Teresa Soler i Juana Martínez.

ondara a les olimpiades gent gran (7) ondara a les olimpiades gent gran (8)ondara a les olimpiades gent gran (4)

El lliurament de medalles va comptar amb la participació del Regidor del Major d’Ondara, Zeus Serrano, qui va donar l’enhorabona a tots els participants.

Publicado en Actualitat, Esports.