EL TRIANGULAR DE L’ONDARENSE A BENEFICI DE LA RESIDÈNCIA ACONSEGUEIX RECAPTAR 400 EUROS

Ondara, 29.05.17. Dissabte passat 27 de maig, la Unió Esportiva Ondarense va celebrar un triangular a benefici de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza. Van participar la Unió Esportiva Ondarense, el C.D. Dénia i l’Orba C.F, amb victòria per al Dénia, sent el segon classificat la Unió Esportiva Ondarense i tercer l’Orba.

triangula benefici residencia (3) triangula benefici residencia (2)

En aquest esdeveniment esportiu solidari es van recaptar un total de 400 euros per a la Residència d’Ondara. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, que va estar present en el lliurament de trofeus, va aprofitar per a donar les gràcies a tots els que han col·laborat en aquesta iniciativa solidària a favor de les persones majors d’Ondara, i especialment va agrair a l’Ondarense la seua organització.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara ha col·laborat en l’esdeveniment aportant les instal·lacions municipals i dotacions de personal necessàries, l’ambulància, arbitratge i els trofeus del torneig triangular.

triangula benefici residencia (1)triangula benefici residencia (4)

Publicado en Actualitat, Esports.