L’ESCOLA ESPORTIVA DE FUTBOL PARTICIPA EN DIVERSES COMPETICIONS

Aquest cap de setmana alguns equips han participat en diverses competicions. Per a començar, els 3 equips pre-benjamins van participar en la cloenda de la lliga ACYDMA al Poliesportiu de Gata de Gorgos, on durant el matí es van disputar partits per part de tots els participants i es va acabar la jornada amb l’entrega dels trofeus.
També dissabte de matí, al Poliesportiu del Verger, els dos equips benjamins de segon any van jugar el torneig organitzat per l’escola de futbol del Verger i, ja a la Font, l’aleví va jugar el torneig de la Plana arribant a la final d’aquest i portant la copa cap a Ondara.
També a la Font es va desplaçar el Benjamí A el diumenge de matí on va participar en la competició.
DSC_2886 DSC_2920 DSC_2932 DSC_2985
Publicado en Esports.