UN CENTENAR D’EMPRENEDORS I COMERCIANTS LOCALS ASSISTEIXEN AL PRIMER CICLE DE XERRADES “CAFÈS EMPRENEDORS” DEL PROGRAMA “ONDARA ACTIVA”

cafes emprendors mondver i maxima bikes (4)cafes emprendors mondver i maxima bikes (6)cafes emprenedors servicolor (3)

Han participat en tres xerrades en què empresaris d’Ondara han abordat la seua trajectòria i visió del comerç

Ondara, 26.05.17. Ahir dijous 25 de maig va culminar la primera fase del cicle “Cafès Emprenedors”; un cicle de xarrades informals a càrrec d’empresaris de la localitat, en les que han abordat la seua trajectòria i visió del comerç i de l’empresariat local. El cicle Cafès Emprenedors s’engloba dins del programa d’impuls local per a la creació d’empreses “Ondara Activa”, de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara. Una vegada culminada la seua primera fase, composta de tres xerrades, s’estudia la seua continuació a partir del pròxim mes de setembre, donada la bona resposta aconseguida. Prop d’un centenar de persones, sobretot emprenedors i comerciants locals, han assistit a aquestes xerrades, amb una mitjana de trenta assistents per sessió.

cafes emprendors mondver i maxima bikes (8)cafes emprendors mondver i maxima bikes (1)

L’última xerrada de Cafès “Emprenedors” va tindre lloc ahir dijous 25 de maig al Bar Valero d’Ondara, i va anar a càrrec de Màxima Bikes i Monverd, per Juanjo Mahiques i Javi Moncho. L’anterior es va celebrar el 27 d’abril a l’Hotel Ramis a càrrec de Servicolor, per Pedro Luís i Marga Pérez.

cafes emprenedors servicolor (1)cafes emprenedors servicolor (2)

La primera xerrada va tindre lloc el 29 de març a càrrec de Xavi Pons al Restaurant Tasta’m d’Ondara.

cafes emprenedors (4)

Les xerrades han comptat com a moderador amb l’expert en màrqueting i coordinador d’Ondara Activa, Pedro Reig. En la d’ahir van estar presents l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, i el Regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, el qual ha destacat la gran acceptació i interès que han suscitat aquestes iniciatives per la utilitat de l’experiència transmesa.

Publicado en Actualitat, AFIC.