LA INSCRIPCIÓ A LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA ES REALITZARÀ DEL 15 DE JUNY AL 15 DE JULIOL

L’objectiu és millorar la gestió i organització dels equips i entrenadors de la pròxima temporada, i flexibilitzar el pagament per a les famílies

Ondara, 29.05.17. El grup de treball de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, integrat per la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa; la tècnica d’Esports, Ana Ribes; i els coordinadors de cada escola, (Alicia Ivars de Gimnàstica Rítmica; Mateu Fornés de Pilota; Vicent Moncho de Futbol; Vicent Mas de Bàsquet; Elena Medvedeva de Tennis Taula; i Roseta Cabrera de Multiesportiva), ha anunciat que com a novetat, i de cara a la pròxima temporada, les inscripcions per a les Escoles Esportives Municipals es realitzaran amb un període de dates tancat, que serà del 15 de juny fins al 15 de juliol.

grup esports coordinadors tecnica i regidora (1)

Durant aquest mes es podrà formalitzar la inscripció, portant tota la documentació necessària a l’àrea d’esports, ubicada al pavelló municipal d’Ondara. Per a poder realitzar la inscripció s’haurà d’abonar la totalitat de la taxa corresponent a cada escola, o bé 50 euros en concepte de reserva de plaça, i en començar la temporada, s’abonarà la resta. Aquesta mesura té com a principal objectiu la millora en la gestió i l’organització dels equips i entrenadors de la temporada 2017-2018, així com la flexibilitat de pagament per a les famílies.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ofereixen per al nou curs 2017-2018, sis disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, i l’escola multiesportiva per a xiquets de 4 a 6 anys. Des de la Regidoria d’Esports es recorda als usuaris la necessitat de formalitzar la inscripció en el període entre el 15 de juny i el 15 de juliol, i s’ha animat a les famílies a inscriure els xiquets i xiquetes en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l’objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva. Les inscripcions es poden realitzar a l’oficina d’esports, al Pavelló Municipal, de 8 a 15 hores. Quant als preus de les Escoles Esportives Municipals, es mantenen els mateixos que aquest curs 2016-2017, amb descomptes per ser resident a Ondara i per tindre germans inscrits.

Des de la Regidoria d’Esports s’ha anunciat la possibilitat d’avançar els horaris d’entrenaments en determinades categories, tenint en compte la jornada continua del CEIP Sanchis Guarner per al proper curs escolar 2017-2018.

Publicado en Actualitat, Esports.