CLOENDA DE L’ESCOLA MULTIESPORTIVA I L’ESCOLA DE TENNIS TAULA 2016-2017

Ondara, 29.05.17. Les Escoles Esportives Municipals, impulsades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, tindran novament enguany cadascuna la seua pròpia cloenda amb activitats pròpies de cada esport, segons ha destacat la Regidora d’Esports, Mar Chesa. Les cloendes van començar el passat cap de setmana, amb la culminació de l’Escola Multiesportiva i de l’Escola de Tennis Taula.

El divendres 26 de maig es va celebrar al pavelló la Cloenda de l’Escola Multiesportiva, amb diverses activitats de jocs, festa de l’aigua, berenar i lliurament de diplomes per a tots els participants. Aquesta escola ha comptat amb un total de 14 xiquets de 4 a 6 anys, i els seus monitors durant aquest curs han sigut Roseta Cabrera i Toni Carrió.

cloenda multiesportiva

D’altra banda, l’Escola Municipal de Tennis Taula va culminar el divendres amb un torneig al gimnàs del Col·legi Sanchis Guarner, que és on es desenvolupa aquesta activitat, i amb el lliurament de medalles a tots els participants. L’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara ha comptat amb 14 integrants, de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i júnior, que han estat entrenats per Elena Medvedeva i Pedro Gironés. Durant aquest curs, la Regidoria d’Esports ha adquirit nou material per a l’escola de tennis taula (com a tanques separadores de pistes, una nova taula, marcador i pilotes), i a més a més, els alumnes han comptat com a novetat amb un segon entrenador.

cloenda tennis taula (1)

cloenda tennis taula (3)cloenda tennis taula (2)

Les pròximes cloendes d’escoles esportives seran el divendres 9 de juny des de les 18:30 hores per a l’Escola de Bàsquet; el dilluns 12 de juny a les 18:30 hores per a l’Escola de Gimnàstica Rítmica; el dijous 15 de juny a les 19 hores per a Pilota valenciana; i el divendres 23 de juny a les 19 hores per a l’Escola de Futbol.

Publicado en Actualitat, Esports.