L’OFICINA ADL D’ONDARA INFORMA DE LES AJUDES PER A PIMES COMERCIALS CONVOCADES PER CONSELLERIA

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania per a l’exercici 2017 on podran ser beneficiaris les empreses qualificades com pimes que exercisquen o vagen a exercir la seua activitat comercial en la Comunitat Valenciana dins dels epígrafs que marca aquesta orde ( agrupació 64 i 65 , excepte 646,647.5, 652.1, 654 i 655).

Les pimes comercials tenen dos vies per a poder accedir a aquestes ajudes:

La primera és a través de «Avalem Comerç», que recolza les inversions en equipament per a l’establiment comercial, sempre que la inversió aprovada no siga inferior a 3.000 euros. L’ajuda podrà aconseguir fins al 45% de la inversió i el límit de subvenció a concedir per establiment serà de 20.000 euros.

La segona via és la denominada «Emprenem Comerç» i va destinada a finançar les despeses corrents derivades del manteniment d’un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d’una nova activitat comercial. L’establiment haurà, si és el cas, d’obrir-se al públic entre l’1 de febrer i el 30 de setembre de 2017. En el local que es planteja l’actuació, haurà d’haver-se exercit activitat econòmica anteriorment. L’ajuda podrà aconseguix fins al 45% de les despeses i el límit de subvenció a concedir per sol·licitant serà de 10.000 euros, sense que les despeses de lloguer superen els 5.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 9 de juny de 2017.

Els comerços interessats poden obtindre tota la informació a l’Adl-AFIC d’Ondara, Plaça del Convent, 2, tel: 965766250, correu electrònic: adl@ondara.org .

Publicado en AFIC.