L’AUDITORI VA ACOLLIR EL DISSABTE L’ESPECTACULAR CONCERT D’ARANJUEZ DE L’OMA AMB MIQUEL PÉREZ PERELLÓ A LA GUITARRA

 concert aranjuez (3)

Ondara, 23.05.17. L’Auditori Municipal d’Ondara es va omplir de gom a gom dissabte passat 20 de maig, amb prop de 400 persones de totes les edats que no van voler perdre’s el magnífic Homenatge a Joaquín Rodrigo, amb la interpretació del famós Concert d’Aranjuez a càrrec de l’OMA (Orquestra de la Marina Alta), dirigida per Francesc Estèvez, amb el guitarrista solista Miquel Pérez Perelló.

El Concert d’Aranjuez és una obra molt coneguda pel gran públic, molt emotiva i que agrada a tot el món, d’ací la gran acceptació i bona resposta que va tindre aquest esdeveniment musical a l’Auditori Municipal d’Ondara a càrrec de músics de reconeguda trajectòria. Un concert deliciós, segons la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, en el que el públic va gaudir moltíssim.

La posada en escena va ser espectacular, amb una trentena de músics de l’OMA i en primer pla, el guitarrista Miquel Pérez Perelló. Aquest espectacular concert ha sigut arreplegat prèviament en un CD de l’OMA, que eixirà pròximament.

concert aranjuez (2)

Publicado en Actualitat, Cultura.