ONDARA OBRI EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ PER A LES ESCOLES D’ESTIU 2017

ONDARA OBRI EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ PER A LES ESCOLES D’ESTIU 2017

S’impartirà l’Escola Multiesportiva a la piscina i pavelló; l’Escola Educativa al Col·legi Sanchis Guarner, i l’Escola Infantil a l’Escoleta, a més del taller de gimnàstica rítmica a l’agost

Ondara, 23.05.15. Demà 24 de maig s’obri el termini d’inscripció per a les escoles d’estiu que organitza la Regidoria d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La Regidora responsable de l’àrea, Mar Chesa, ha donat a conèixer els detalls de les diferents propostes esportives, lúdiques i educatives que Ondara oferirà als escolars per a aquest estiu 2017. L’Ajuntament d’Ondara i l’empresa municipal PIMON impulsen aquestes escoles d’estiu per a xiquets de 0 a 14 anys, amb la finalitat de proposar un projecte lúdic, educatiu i esportiu de qualitat per als més menuts, sent una proposta d’oci sa, diferent i en un entorn segur i familiar per a les xiquetes i xiquets.

En aquesta ocasió, Ondara torna a oferir tres tipus diferents d’escoles d’estiu: l’Escola Multiesportiva, l’Escola Educativa i l’Escola Infantil, que se celebraran durant els mesos de juliol i agost.

L’Escola Infantil “Un estiu d’emocions” ( https://goo.gl/S1kRA8)es desenvoluparà a l’Escoleta Infantil Municipal, dirigida a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys. L’horari serà de 9 a 14 hores i el preu, 80 euros al mes (15 dies, 45 euros). En aquesta escola d’estiu, els alumnes podran realitzar activitats com a cantar, ballar, ioga, tallers, cuina, jocs, piscina, teatre, titelles, disfresses, al voltant d’un espai segur i entranyable.

escola-infantil-001 escola-infantil-002

Per la seua banda, per als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys va dirigida l’Escola Educativa “Un estiu que farà història ( https://goo.gl/23R2lN) que tindrà lloc al Col·legi Sanchis Guarner, en horari de 9 a 14 hores. El preu és de 80 euros al mes (15 dies, 45 euros). L’Escola Educativa tindrà com a objectiu el fer un passeig per diferents èpoques de la història des d’un punt de vista lúdic, motivador i educatiu en valors. Hi haurà quatre racons d’activitats: Racó de la naturalesa; Racó de la creativitat; Racó de la música; i Racó dels jocs.

escola-educativa-001 escola-educativa-002

Mentrestant, l’Escola Multiesportiva “Un estiu d’expressions ( https://goo.gl/9u4AUo) es desenvoluparà a les instal·lacions de la Piscina i el Pavelló Municipal d’Ondara i permetrà als xiquets i xiquetes de 4 a 14 anys realitzar activitats lúdiques i esportives durant les vacances d’estiu. L’horari serà de 9 a 14 hores. El preu és de 70 euros la quinzena, o 120 euros si es tracta del mes complet. En aquesta escola estiuenca, participaran en tot tipus d’activitats esportives i tallers: tallers de manualitats i reciclatge; activitats esportives (voleibol, futbol, bàsquet, jocs populars i esports alternatius d’equip); eixides i excursions al medi natural; tallers aquàtics; tallers d’expressió corporal, i gimcanes recreatives.

escola-multiesportiva-001 escola-multiesportiva-002

A més de les tres escoles, enguany es tornarà a impartir, al mes d’agost, el taller de gimnàstica rítmica al pavelló. El preu serà de 50 euros al mes i estarà impartit per la coordinadora de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, Alicia Ivars. Tindrà dos nivells; iniciació nivell Bàsic, i nivell mitjà i avançat.

Les inscripcions per a les tres escoles d’estiu s’hauran d’efectuar des de demà 24 de maig i fins al 23 de juny a la Piscina Municipal d’Ondara, en els telèfons 966477029 o 678478279.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.