L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX UN OR I DUES PLATES A LA FINAL AUTONÒMICA DE RASPALL

  • L’equip infantil s’alça com a campió autonòmic de raspall, mentre que els equips benjamí i cadet B són subcampions autonòmics, després de la final Autonòmica de XXXV JECV modalitat raspall disputada el dissabte al Trinquet Municipal d’Ondara

Ondara, 22.05.17. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir el dissabte 20 de maig uns magnífics resultats a les finals autonòmiques de raspall dels XXXV JECV, en ser la campiona autonòmica de la categoria infantil, i subcampiona en benjamí i cadet. El Trinquet Municipal d’Ondara va acollir un gran espectacle de l’esport autòcton amb els millors equips d’aquesta temporada d’Alacant, València i Castelló.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, els mestres de pilota de la qual són Mateu Fornés i Félix Peñarrubia, va protagonitzar molt bones partides. L’equip Infantil, integrat per Andreu Mas, Josep Chesa i Adrià Duro, va ser campió autonòmic en guanyar en la final a l’equip d’Alcàntera Càrcer A en una partida molt intensa, en la que el títol es va decidir en l’últim punt.

infantils campions grup infantilinfantils campions 1

L’equip Benjamí d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Mengual, Andreu Mullor, Félix Peñarrubia, Dani Serra i José Miguel Sastre, va quedar subcampió autonòmic de raspall de la seua categoria, després de guanyar en la final l’equip de Genovès B.

benjamins subcampionsbenjamins infantils juvenils grups

I a la vesprada, l’equip Cadet B, format per Raül Blasco, Josep Sapena i Marc Estellés, va ser subcampió autonòmic, després de guanyar en la final l’equip de Genovès A.

cadets subcampionscadets grupscadets i alevins grup

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat a l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara pels seus resultats en la modalitat de raspall durant tota la temporada.

El lliurament dels trofeus va comptar amb la presència del president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán; l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, l’Alcalde d’Alcàntera del Xúquer, Julio García; la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, la Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, el Regidor de Tradicions d’El Verger, Yaye Arbona, i el tècnic del Cespiva, el Moro.

En total, van estar presents en les finals celebrades al Trinquet d’Ondara 10 escoles i 20 equips, disputant les 10 finals Autonòmiques de la modalitat, absolutes i per la tercera plaça. Les Escoles finalistes que van disputar les partides van ser Alcàntera-Càrcer, Beniarbeig-El Verger, Genovès, Moixent, Muro Alcoi, Oliva, Ondara, Orba, Pedreguer, i Piles.

Podium Autonòmic dels XXXV JECV de raspall:

-Categoria benjamí:

1º – Genovès B

2º – Ondara

3º – Piles A

4º – Pedreguer

-Categoria aleví:

1º – Beniarbeig-El Verger A

2º – Moixent A

3º – Oliva A

4º – Orba A

-Categoria infantil:

1º – Ondara

2º – Alcàntera-Càrcer A

3º – Beniarbeig-Verger

4º – Genovès A

-Categoria cadet:

1º – Genovès A

2º – Ondara B

3º – Alcàntera-Càrcer A

4º – Orba A

Categoria juvenil:

1º – Alcàntera-Càrcer A

2º – Mur Alcoi

3º – Alcàntera-Càrcer B

4º – Genovès A

Publicado en Actualitat, Esports.