L’EQUIP JUVENIL DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA, CAMPIÓ DE LLIGA

Ondara, 22.05.17. L’Equip Juvenil de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, el coordinador de la qual és Vicent Moncho, s’ha proclamat aquest cap de setmana Campió de la Lliga Federació de 2a Regional (grup12).

El partit disputat el dissabte contra el Ròtova era clau per a assegurar-se el primer lloc en la classificació, independentment del resultat del juvenil de Pedreguer. La victòria contra el Ròtova va arribar, després d’haver rebut un gol i anar amb el marcador en contra; però són aquestes dificultats les que fan que els jugadors ondarencs es rebel·len i no accepten el resultat fins que el canvien. Finalment, la victòria va ser contundent, 1 a 6, i l’equip juvenil d’Ondara es va portar el campionat a casa. Cal recalcar que la setmana passada, l’Equip Juvenil de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara ja es va assegurar l’ascens a Primera Regional.

L’equip Juvenil de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara compta en l’equip d’entrenadors amb José Ramón Sendra, Paulo Ruiz i Celio Sánchez Bañuls, i està integrat per 23 jugadors nascuts en 1998, 1999 i 2000: Sergio Saoudi García, Pau Pascual Gasent, Brian Angel Erb Dieguez, Roberto Montes Cabrera, Josep Pérez Garcia, Juan Carlos López Bannard, Alex Tormo Domene, Guillem Tormo Vidal, Sebastián Cerón Pérez, Héctor García Poquet, Luciano Danel Bouciguez, Víctor Estela Puchol, Marc Gil Cervera, Fidel Saiz Pons, David Mut Martínez, Marcos Fornés Orellana, Daniel Casilimas Andrade, Cristian Alejandro Sánchez Olaya, Jesús Vives Garcia, Antonio Márquez Mut, Oliver Gutiérrez Fernández, Danil Chakouri, Blai Morte Pérez.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha felicitat els integrant de l’equip juvenil de futbol d’Ondara i als seus entrenadors per aquest important èxit esportiu. Ahir diumenge va ser dia de celebracions per a l’equip; unes celebracions en què també va participar l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, i que van incloure passeig amb el bus, bany en la font de l’entrada del poble i paella al Prado.

futbol juvenil campio lliga (3)futbol juvenil campio lliga (1)

Publicado en Actualitat, Esports.