FÉLIX PONT I Mª ISABEL FERRER GUANYEN LA XIX CURSA POPULAR ONDARA 2017

Els primers corredors locals masculí i femení a creuar la meta van ser Sergi Soler i Ana Mª Melenchón

Ondara, 22.05.17. Ondara va viure dissabte passat la gran festa de l’atletisme local, amb la celebració de la multitudinària XIX Cursa Popular d’Ondara, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Una cursa popular que va congregar a 1.800 corredors de totes les edats; d’ells, 1.200 van participar en la prova reina, i uns 600 xiquets van córrer en les categories inferiors.

Pel que fa a prova dels adults (10a prova puntuable del 21è Circuit a Peu Marina Alta), va comptar amb 10 quilòmetres de recorregut, sent el mateix que l’any anterior. L’eixida va ser a l’Avinguda Doctor Fleming, i la meta a General Bosch. En la cursa es va imposar Félix Pont Cháfer (C.A Automoción Moll) amb un temps de 33:30.

primer masculi felix pont i segon sergi solerprimera dona isabel ferrer

Respecte a les dones, la primera a creuar la línia de meta va ser Mª Isabel Ferrer Castell (38:11)(C.A Llebeig Xàbia), que va quedar en el lloc 34 de la general.

El primer corredor d’Ondara a arribar a la meta va ser Sergi Soler (C.A Ondara), que va quedar 2n en la general, i va pujar al podi com 2n classificat en categoria sènior masculí. El podi dels corredors locals va estar compost per Jorge Llàcer, Iván Payà i Joanfe Ribes, tots ells de l’Ondara Tri-Esport.

podi masculi local podi femeni local

La primera corredora local d’Ondara va ser Ana Maria Melenchón (C.A Ondara), que va pujar al podi com 3a classificada en la categoria Veteranes D. El podi de les corredores locals va estar compost per Antonia Guardiola, Almudena Sánchez i Carol Hernández, totes elles del C.A.Ondara.

antonia guardiola primera localCA Ondara

Les classificacions per categories es poden consultar a la web de somesport. (www.somesport.com )

Cal indicar que primer lloc es van celebrar les curses de categories inferiors, amb xiquets d’entre 1 i 16 anys, que van participar a les categories de pre-barrufets, barrufets, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets, recorrent distintes distàncies, en funció de les seues edats. Una de les curses més cridaneres va ser la dels més menuts, els barrufets i prebarrufets, en la que van participar des de xiquets i xiquetes de a penes un any, fins als xiquets de 6 anys. Una cursa que compta amb la màxima implicació de les famílies.

prebarrifets masculi prebarrufets femeni

Tots els xiquets des de prebarrufets fins a prebenjamins van rebre una medalla per participar. A partir de la categoria benjamí, van rebre un trofeu els tres primers classificats femenins i masculins de cada categoria.

El lliurament de trofeus de la XIX Volta a Peu Vila d’Ondara va anar a càrrec de representants del C.A Ondara; de l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano; i de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, qui ha reiterat el seu agraïment al Club d’Atletisme d’Ondara per l’organització de la prova, així com als patrocinadors, a Protecció Civil, a la Policia Local, i a la resta de col·laboradors.

Fotos de la cursa:  https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1491201800899923

Publicado en Actualitat, Esports.