RESULTATS ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 13 MAIG 2017

DSC_2415 DSC_2409

La jornada va començar a Calp, on el prebenjamí va caure front l’equip local. A continuació l’infantil B tampoc va ser capaç d’emportar-se la victòria. Ja al poliesportiu Vicent Zaragoza, el benjamí B va superar amb facilitat el Pego i finalitza com a subcampió de la seua categoria, després d’haver fet una molt bona temporada. Per la seua part, el prebenjamí A2 va perdre contra un Pedreguer molt ben organitzat al terreny del camp.

El menuts del prebenjamí B van anar a Dénia on van perdre fent front a l’equip denier fins l’últim moment. A Altea es van desplaçar el benjamí C i l’aleví B, tornant a casa amb una derrota i una victòria en el sempre difícil camp d’Altea.

Ja per la vesprada, l’infantil A va perdre amb el Calp, mentre que els cadets van empatar amb el corresponent equip calpí després d’anar per davant del marcador. La jornada la va finalitzar el juvenil amb el Tavernes, on després d’un partit molt disputat, la victòria per la mínima va implicar l’ascens dels nostres juvenils a primera regional.

Ja diumenge, el prebenjamí A2 va jugar un torneig al Verger arribant a la final i acabant subcampió en la competició.

DSC_2516DSC_2510 DSC_2505DSC_2502 DSC_2468DSC_2446

Publicado en Esports.