CONDECORAT EL CAP DE LA POLICIA LOCAL D’ONDARA, TONI GALIANO

Ondara, 19.05.17. El Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, ha rebut recentment sengles reconeixements de l’Associació de Caps i Comandaments de la Comunitat Valenciana, i de la Comandància d’Alacant de la Guàrdia Civil.

D’una banda, dimecres passat 17 de maig, l’Associació de Caps i Comandaments de la Comunitat Valenciana (UNIJEPOLCV) va condecorar Toni Galiano amb la medalla als 20 anys de servei en la Policia Local.

RECONEIXEMENTS CAP POLICIA (2)

D’altra banda, el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, va ser convidat als actes commemoratius del Dia de la Fundació de la Guàrdia Civil, que es va celebrar divendres passat 12 de maig a la Comandància de la Guàrdia Civil a Alacant, on va rebre una Distinció Honorífica per haver sobreeixit en el compliment de les seues obligacions personals, i en reconeixement a la seua trajectòria professional en la Policia Local.

RECONEIXEMENTS CAP POLICIA (1)

L’Alcalde d’Ondara i responsable de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, Zeus Serrano, que va acompanyar el Cap de la Policia Local d’Ondara en el lliurament d’aquest reconeixement, ha felicitat Toni Galiano per ambdós distincions.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.