LA REGIDORIA DE FESTES PRESENTA LA NOVA IMATGE DE PORTADA PER A SANT JAUME 2017

Ha sigut dissenyada amb les premisses de plasmar la festa al carrer, el concepte d’igualtat i el de festejos intergeneracionals

Ondara, 18.05.17. La Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara ja té portada per a les Festes Populars de Sant Jaume 2017. Enguany, s’ha volgut trencar amb la imatge que hi havia fins ara dels festejos, més digital, i apostar com a novetat pel dibuix. La portada de Sant Jaume 2017 ha sigut dissenyada amb l’objectiu de transmetre els conceptes d’igualtat i d’intergeneracionalitat de les festes de Sant Jaume, així com de festa al carrer.

presentacio portada sant jaume

Aquest matí ha sigut presentada la portada per la Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, i el Regidor de Joventut, José Ramiro, a la Plaça de Bous d’Ondara. Segons han explicat, la nova imatge de Sant Jaume ha estat creada per la dissenyadora ondarenca Montse Castellano ( https://www.facebook.com/moksyeillustration/), que actualment treballa a Irlanda. La dissenyadora ha realitzat una innovadora creació amb el dibuix com a referent, en el que s’arrepleguen tots els conceptes que des de l’Ajuntament d’Ondara es volien transmetre; la igualtat en les festes (dones i hòmens, xiquetes i xiquets comparteixen protagonisme en les diferents activitats representatives dels festejos que es plasmen al cartell); la participació de persones de diferents edats (des d’edats ben primerenques fins a persones majors), i la festa popular al carrer.

portada sant jaume 2017

A més a més, si bé no es deixen de costat els actes taurins (atès que són part primordial de la festa popular, i així s’entén des de l’Ajuntament), si que s’han volgut potenciar un altre tipus d’activitats en la portada de Sant Jaume d’enguany, com la música (revetles i concerts), concurs de paelles, participació de penyes i quintades, coets, jornades de cau, o bous amb carretons, entre altres.

El cartell de les Festes Populars de Sant Jaume 2017 va ser traslladat prèviament al grup de recaptació de la Comissió de Sant Jaume, que va realitzar aportacions abans de la seua aprovació final.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.