EL CONCERT “UN CANT A LA VIDA” ACONSEGUEIX RECAPTAR 2.000 EUROS PER A L’ASSOCIACIÓ ASPANION D’AJUDA ALS XIQUETS AMB CÀNCER

concert aspanion (2)

Van actuar la Banda Juvenil d’Ondara i el Cor Juvenil de l’Escola de música CODA de Gata de Gorgos

Ondara, 17.05.17. El passat dissabte 6 de maig tingué lloc el concert “Un cant a la vida”; concert benèfic per ASPANION (ajuda als xiquets amb càncer). Com no podia ser d’un altra manera, s’omplia l’Auditori Municipal d’Ondara. 400 persones pogueren veure aquest concert i la recaptació va ser de 2.000 euros, íntegres per aquesta Associació.

En aquest concert actuaren la Banda Juvenil d’Ondara i el Cor Juvenil de l’Escola de música CODA de Gata de Gorgos. Un concert molt emotiu on el públic assistent va quedar encantat de la interpretació i del repertori elegit. El més emotiu va ser poder veure com 95 xiquets ho donaren tot per donar suport a altres xiquets com ells que ho necessiten. El concert va estar dirigit per Sebastià Roig Sirerol, director de les dues agrupacions.

El concert va estar organitzat per la Escola de Música Gonzalo Ortolà (de la Unió Musical d’Ondara) i per la Escola de Música CODA de Gata de Gorgos, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Cultura.