ONDARA SERÀ SEU AQUEST DISSABTE 20 DE MAIG DE LES FINALS AUTONÒMIQUES DE RASPALL DELS JECV

Ahir es va signar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Ondara i la Federació de Pilota Valenciana

conveni fedpival autonomic (2)

Ondara 16.05.17. La fase final Autonòmica dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall de 2016-2017 es disputarà aquest dissabte 20 de maig al trinquet municipal d’Ondara. Ahir es va signar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Ondara i la Federació de Pilota Valenciana per a la celebració d’aquest esdeveniment a Ondara, que va ser subscrit per l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, en presència de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa. En la signatura del conveni també van estar presents membres de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara; el seu coordinador i mestre de pilota, Mateu Fornés; i representants dels equips de les tres categories en què l’Escola de Pilota d’Ondara jugarà les finals autonòmiques; Arnau Mas (benjamí), Andreu Mas (infantil) i Raül Blasco (cadet).

conveni fedpival autonomic (1)

L’Ajuntament d’Ondara, com a col·laborador de les finals autonòmiques dels XXXV JECV en la modalitat de raspall, realitza una aportació econòmica i posa a disposició de la Federació de Pilota valenciana les instal·lacions del Trinquet Municipal d’Ondara. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha destacat que “és un orgull i un honor que Ondara siga seu d’aquest important esdeveniment esportiu del nostre esport autòcton”, i ha reiterat el suport de l’Ajuntament “per a continuar promocionant i potenciant la pilota valenciana”.

Al Trinquet Municipal d’Ondara es podrà gaudir aquest dissabte 20 de maig, des de les 9 hores i durant tota la jornada, d’unes finals autonòmiques de raspall amb la participació dels millors equips d’aquesta temporada. En total estaran presents 10 escoles i 20 equips, disputant les 10 finals Autonòmiques de la modalitat, absolutes i per la tercera plaça. Les Escoles finalistes que estaran al trinquet d’Ondara són Alcàntera-Càrcer, Beniarbeig-El Verger, Genovés, Moixent, Muro Alcoi, Oliva, Ondara, Orba, Pedreguer i Piles. Les escoles més representades en aquesta fase final són Alcàntera-Càrcer, amb quatre equips, i Ondara, Orba i Genovés, amb tres equips respectivament.

En el cas d’Ondara, participarà en la final autonòmica amb els equips benjamí, infantil i cadet B, que es van proclamar campions provincials de raspall en les finals provincials dels XXXV JECV celebrades dissabte passat 13 de maig en El Verger. Ara, aquests equips ondarencs tenen per davant el repte de lluitar per l’or autonòmic contra els millors equips de València i Castelló.

Publicado en Actualitat, Esports.