LES GIMNASTES D’ONDARA ACONSEGUEIXEN 19 PODIS EN LA III FASE DE LA VIII LLIGA COMARCAL, CELEBRADA A PEGO

escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (3) escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (2)

Ondara, 15.05.17. Dissabte passat 13 de maig, Pego va acollir la tercera Fase de la VIII Lliga comarcal de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2016-2017, en la que participen 300 gimnastes de les escoles de Dénia, Gata, Pego, Benissa, Poble Nou de Benitatxell, Xàbia, Pedreguer, Calp, i Ondara.

L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars i que compta com a entrenadores amb Cristina Sala, Blanca Vanaclocha, Eva Signes i Alba Fornés, va aconseguir un total de 19 podis (sent d’ells 4 individuals, 4 de conjunts, 6 de duos i 5 de trios) i sumant unes excel·lents puntuacions per a la seua classificació comarcal. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat les gimnastes d’Ondara.

En el cas de les actuacions individuals de les alumnes d’Ondara, en categoria benjamí mans lliures, la primera va ser Roser Alemany. En aleví mans lliures, la segona classificada va ser Ana Monedero, i en categoria infantil modalitat pilota, la primera va ser Mireia Payà, mentres que en cadet modalitat cèrcol, Andrea Herrero va ser la primera classificada.

Respecte a la competició de duos, van ascendir al podi en benjamí mans lliures en primera posició Judith Ballester i Ainara Gómez, i en tercera posició Pau Mut i Zoe Barber. En aleví mans lliures, el duo d’Irene Martí i Vera Monedero va ser el primer classificat, i Ruth Almero i Sara López van ser segones. En infantil mans lliures, les terceres classificades van ser Míriam Pérez i Helena Roselló; i en cadet modalitat dos cèrcols, Angèlica Carrió i Cristina Saiz van ser les segones.

Respecte als trios, en categoria aleví, van ser segones classificades el trio de Noa Quinto, Ruth Barber i Yurena Badia. El trio d’infantil mans lliures de Mara García, María Oliver i Ainhoa Vicens van ser segones, i el de Azahar Vanaclocha, Nerea Bonet i Nerea Marca, van ser terceres classificades de la seua categoria; i en cadet tres cèrcols, Begonya Sastre, Aitana Fornés i Emma Mengual van ser primeres, i Ellie Brewer, Rosa Ana Sesé i Estela Dengra van ser terceres.

Quant a conjunts, les alumnes d’Ondara van ser les primeres classificades de la prova en Benjamí mans lliures (amb el conjunt Ondara F: Paula Giner, Elsa Femenia, Irene Rivera, Júlia Sendra i Zaira Quintanar) i en aleví mans lliures (amb l’equip Ondara K: Mireia Pons, Alma Llobell, Paula Vives, Emma Almiñana i Aina Server); la segones en benjamí mans lliures (amb el conjunt Ondara O: Iratxe Parra, Andrea Munuera, Alice Rebeca Kiss, Sara Arlandis i Mireia Ribes); i les terceres en conjunts d’infantil amb modalitat 5 pilotes amb el conjunt Ondara V (Ana Reig, Maria Llorens, Giuliana Sánchez, Júlia Signes i Andrea Almiñana).

escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (17)escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (16) escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (15)escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (14) escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (13)escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (12) escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (11)escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (9) escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (8)escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (7) escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (6)escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (5) escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (4)escola gimnastica ondara - III fase comarcal pego (10)

Publicado en Actualitat, Esports.