L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA TRIOMFA EN LES FINALS PROVINCIALS DE RASPALL

  • Ondara aconsegueix l’or en les categories benjamí, infantil i cadet, i el bronze en aleví, en els XXXV JECV modalitat raspall

  • A més, l’equip benjamí va aconseguir el bronze en la final autonòmica d’escala i corda

Ondara, 15.05.17. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir el dissabte 13 de maig uns magnífics resultats a les finals provincials de raspall dels XXXV JECV, i es va consolidar com l’escola que reina en la modalitat de raspall en la província d’Alacant, en ser la campiona provincial en tres de les cinc categories; benjamí, infantil i cadet, i aconseguir el bronze en alevins. El carrer d’El Verger va ser l’escenari d’aquestes finals, els trofeus de les quals els van lliurar els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando i Vicent Molines; l’Alcalde d’El Verger, Ximo Coll; l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano; l’Alcalde de Beniarbeig, Vicente Cebolla; l’Alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, el Regidor d’Esports d’El Verger, Enrique Chover, i el Regidor de Tradicions d’El Verger, Yaye Arbona.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, els mestres de la qual són Mateu Fornés i Félix Peñarrubia, va protagonitzar unes magnífiques partides. L’equip Benjamí d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Mengual, Andreu Mullor, Félix Peñarrubia, Dani Serra i José Miguel Sastre es va alçar com a campió provincial després de guanyar en la final a l’equip de Pedreguer.

benjamins ondara or (1) benjamins ondara or (2)

L’equip Aleví, format per Àlex Serra, Gorka Arbona, Mateu Guitar, Quico Roselló i Luca Mahiques, va guanyar a Altea en la partida pel bronze provincial.

alevins ondara bronze (1)alevins ondara bronze (2)

L’equip Infantil, integrat per Andreu Mas, Josep Chesa i Adrián Duro, va ser campió en guanyar en la final a l’equip de Beniarbeig-El Verger

infantils ondara or (1) infantils ondara or (2)

I l’equip Cadet B, format per Raül Blasco, Josep Sapena i Marc Estellés, es va alçar com a campió provincial després de guanyar en la final a l’Orba A.

cadets ondara or (1) cadets ondara or (2)

L’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, va lliurar els trofeus als equips locals i els va donar l’enhorabona. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat a l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara pels seus excel·lents resultats en la modalitat de raspall durant tota la temporada, i els ha desitjat als seus integrants molta sort en la fase final autonòmica, que es disputarà aquest dissabte 20 de maig al Trinquet Municipal d’Ondara. Així mateix, ha animat a la ciutadania a presenciar aquestes finals al trinquet local, on es podrà gaudir d’un gran espectacle de l’esport autòcton. Els millors equips d’Alacant jugaran la fase final Autonòmica amb els millors equips de València-Castelló.

Pòdium provincial d’Alacant XXXV JECV raspall:

tots benajmins alevins infantils

-Categoria benjamí:

1º – Ondara

2º – Pedreguer

3º – Orba

4º – Agost B

-Categoria aleví:

1º – Beniarbeig-El Verger A

2º – Orba A

3º – Ondara

4º – Altea

-Categoria infantil:

1º – Ondara

2º – Beniarbeig-El Verger

3º – Benissa

4º – Sella A

-Categoria cadet:

1º – Ondara B

2º – Orba A

3º – Petrer

4º – El Campello

-Categoria juvenil:

1º – Mur Alcoi

2º – Orba

3º – Beniarbeig-El Verger

4º – Xàbia

L’EQUIP BENJAMÍ D’ONDARA, BRONZE EN L’AUTONÒMIC D’ESCALA I CORDA

Ha sigut un intens cap de setmana per a l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, ja que a més del provincial de raspall, el divendres a la vesprada, l’equip benjamí d’Ondara (campió provincial d’escala i corda) va disputar les finals autonòmiques dels XXXV JECV modalitat Escala i corda contra els millors equips de València i Castelló en el minitrinquet de Massamagrell, jugant unes partides de gran nivell. Els quatre equips benjamins van brindar grans partides que van fer vibrar als aficionats i familiars dels més xicotets.

L’equip Benjamí d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Mengual, Andreu Mullor, Félix Peñarrubia, Dani Serra i José Miguel Sastre, va aconseguir un meritori bronze autonòmic.

autonomic escala i corda benajmins bronze (1) autonomic escala i corda benajmins bronze (2)

Van lliurar els trofeus l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Juan Contreras.

Pòdium Autonòmic XXXV JECV escala i corda:

-Categoria benjamí:

1º – València-CEIP Fernando Rodríguez Fornos

2º – Vila-real

3º – Ondara

4º – Massamagrell

Publicado en Actualitat, Esports.