LA SISENA EDICIÓ DEL CAMPUS FUTBOL “VILA´D’ONDARA” SE CELEBRARÀ DEL 26 DE JUNY A l’1 DE JULIOL

Les inscripcions es podran realitzar fins al 12 de juny en període ordinari en l’àrea d’esports físicament i via on line en les webs de la Veu d’Ondara i www.campusondara.com

xiquets grup paula 1CAMPUS 16 KIKO CARPIO CELSO 3

Ondara, 15.05.17. Un any més, torna el Campus Futbol “Vila d’Ondara”, que se celebrarà l’última setmana de juny, arrancant el dilluns dia 26 i finalitzant el dissabte 1 juliol, al Poliesportiu Municipal “Vicent Zaragoza” d’Ondara en horari de 9 a 20 hores.

El VI Campus Futbol Vila d’Ondara 2017 oferta categories des de querubí fins a infantil de la pròxima temporada 2017/18 (de 3 a 14 anys), i continua impulsant el futbol femení. Ofereix la possibilitat de practicar esport fisicolúdic durant el temps estival, al mateix temps que permet oferir a les famílies una oportunitat única perquè els seus fills gaudisquen de l’esport que més els entusiasma; tot això, en un programa basat en els fonaments tècnics i tàctics del joc tant individual com col·lectivament, sense deixar de costat altres valors com la camaraderia, bons hàbits alimentaris, higiene, el respecte als altres i a les instal·lacions. A més a més, al llarg de la setmana, no faltaran activitats recreatives, aquàtiques, màster-class amb jugadors i tècnics professionals, o xerrades educatives, entre altres activitats.

El Campus està organitzat des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Mar Chesa) i l’empresa municipal PIMON, sota la direcció i coordinació de Miguel Moreno. Després de la gran acceptació en l’edició anterior de la categoria de querubins, en aquesta s’ha creat com a novetat el Campus Baby per a xiquets i xiquetes a partir de tres anys (complits abans de la data de celebració). Una altra novetat és el poder regalar Campus Futbol “Vila´d’Ondara”, sent una bona oportunitat per a obsequiar en aquestes dates de comunions, finals de curs, aniversaris o simplement voler regalar esport i diversió als xiquets i xiquetes.

foto portada campus kiko i carpio

El Campus de Futbol Vila d’Ondara està ja molt consolidat (sent aquesta la seua sisena edició), amb participants d’Ondara i de poblacions veïnes, seguint i conservant la filosofia d’anys anteriors, amb entrenaments, jocs recreatius en horari de matins i a les vesprades, combinant-los en Mini-partits en el camp de futbol 8, en els quals es posen en pràctica els coneixements adquirits en els entrenaments de tecnificació. És, per tant, un campus caracteritzat pel seu alt nivell en treball específic a nivell tecnicotàctic, sense massificacions, duts a terme per entrenadors de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, així com jugadors en actiu, tots titulats per la FFVF. A més, podran compartir amb experts professionals esportius, de la talla de Luis García Plaza (entrenador nacional que ha entrenat al Levante UD, Getafe CF i internacionalment al Baniyas SC equip Àrab); Nino Lema (entrenador nacional i exjugador professional, actualment integrat en organigrama tècnic del FC Barcelona i en el quadre de professors de l’Escola Valenciana d’entrenadors) entre altres, que visitaran el campus ondarenc en diferents sessions de la setmana, treballant amb els grups i explicant les seues experiències.

En aquesta sisena edició, els alumnes inscrits gaudiran d’una experiència única programada per al dimecres 28 de juny, un dia complet d’excursió compartint jornada de convivència amb altres campus, el Campus Juan Sánchez, on es traslladaran les sessions previstes d’entrenament, i per a finalitzar la jornada, es visitarà el centre esportiu Family Sport Center de València.

El Campus de Futbol Vila d’Ondara té un preu de 220 euros (quota extraordinària inscrits després del 12 de juny), 200 euros (abans del 12 de juny), havent-hi diferents opcions amb descomptes per a les escoles esportives municipals, empadronats a Ondara i participants en edicions anteriors o Jornades de Tecnificació de Futbol 8 de Nadal 2016; 180 euros i 190 euros per a les escoles esportives comarcals i intercomarcals (amb la promoció tres amics). En el preu s’inclou el segur, desdejuni, dinar, berenar, hidratació necessària i l’excursió, així com una bossa d’esport, amb dos equipatges d’entrenament, un de passeig, un baló de futbol i el diploma acreditatiu de participació.

Per a més informació i inscripcions es pot personar en l’Oficina d’Esports municipal, ubicada al Pavelló d’Ondara, o també per mediació de les pàgines web www.campusondara.com , https://laveu.ondara.org i https://spark.adobe.com/page/oODtWCM7Pbbuu/ a on es pot accedir a tota la informació i realitzar les inscripcions en el formulari de la web.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYof9z_z1wZ1TOrsmDrk11Gi7oLnBg4svz8ECmIoHji5zOLQ/viewform?c=0&w=1

cartel campus de futbol ondara 2017 dalt

Publicado en Actualitat, Esports.