COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – XIX CURSA POPULAR (20 MAIG 2017)

CURSA POPULAR__recorregut G.BOSCH-PRADO-VERGER__prohibit estacionar

 

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de la XIX Cursa Popular Vila d’Ondara el proper dissabte 20 de maig, estarà prohibit l’estacionament des de les 10:00 hores als carrers General Bosch i V. A. Estellés. Així mateix, la circulació romandrà restringida a tota la zona fins la finalització de l’esdeveniment.

A més a més, amb motiu dels recorreguts de les diferents categories, per alguns carrers de la població també estarà prohibit l’estacionament a partir de les 14:00 hores, quedant restringida la circulació pels carrers per on transcórreguen els diferents recorreguts de les curses en el transcurs de les mateixes.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.