LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA PRESENTA EL CAMPAMENT D’ESTIU 2017

Coordinat per la Xarxa de Regidories de Joventut de la Marina Alta, tindrà lloc de l’1 al 18 de juliol al Parc Nacional de Cabañeros (Ciudad Real)

Ondara, 11.05.17. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per José Ramiro, ha presentat el Campament d’Estiu 2017 coordinat per la Xarxa de Regidories de Joventut de la Marina Alta, que se celebrarà de l’1 al 10 de juliol en el Parc Nacional de Cabañeros (Ciudad Real). Es tracta d’un campament d’immersió lingüística en anglès i de multiaventura, dirigit a xiquets/es i jóvens de 6 a 18 anys, organitzat per Inter-Lingua.

La iniciativa ha estat presentada aquest matí a l’Ajuntament d’Ondara pel Regidor de Joventut, José Ramiro, i la tècnica de l’àrea, Ximi Vives. José Ramiro ha explicat que és la primera vegada que s’ofereix un campament juvenil d’aquest tipus des de l’Ajuntament d’Ondara, amb l’al·licient afegit de que es tracta d’un campament d’immersió lingüística en anglès, pel que compta amb una important perspectiva formativa. El Campament d’Estiu 2017 comptarà amb classes d’anglès diàries i amb activitats de multiaventura (escalada, BTT, bivac, piragüisme, orientació i senderisme).

El campament d’estiu es desenvoluparà al campament “La Fuente”, en el Parc Nacional de Cabañeros (Ciudad Real), situat a Castella La Manxa, entre les províncies de Ciudad Real i Toledo, que és en l’actualitat un dels espais protegits de major rellevància en la península ibèrica; sent representant de la muntanya mediterrània. El Campament La Fuente es troba en una praderia d’alzines en el Parc Nacional de Cabañeros, al costat de la localitat d’Alcoba de los Montes (Ciudad Real). Es tracta d’un campament juvenil amb capacitat per a 160 persones allotjades en cabanyes de fusta. Compta amb piscina pròpia i piscina municipal a 200 metres; pista poliesportiva coberta, pista poliesportiva a l’aire lliure i zona de jocs.

Va dirigit a persones de 6 a 18 anys, que es distribuiran per grups d’edats. El preu és de 325 euros, i inclou allotjament en pensió completa; transport des de les destinacions oferides anada i tornada; immersió lingüística en anglès (classes d’anglès diàries amb professors natius i bilingües); activitats multiaventura amb monitors especialitzats; activitats esportives a l’aire lliure; material necessari per a dur a terme les activitats, segur de viatge i responsabilitat civil. Els participants estaran assistits per monitors amb títol homologat.

Les persones interessades a obtindre més informació i inscripció poden dirigir-se a la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, per telèfon 965766000 ext. 303, 670042612, o per correu a cultura@ondara.org. Les inscripcions es poden realitzar fins al 10 de juny.

CARTELL CAMPAMENT D'ESTIU-001

Publicado en Actualitat, Ajuntament.