LA XIX CURSA POPULAR d’ONDARA SE CELEBRARÀ EL DISSABTE 20 DE MAIG 2017

La gran festa de l’atletisme local està organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament

Ondara, 10.05.17. La 19a edició de la Cursa Popular d’Ondara (10a prova puntuable del 21è Circuit a Peu Marina Alta) se celebrarà el dissabte 20 de maig, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Des de l’organització es preveu la participació d’uns 1.300 corredors en la prova dels adults. A més a més, s’espera l’assistència d’uns 500 xiquets que participaran en les curses de categories inferiors. Aquest matí, l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano; la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i els representants del Club d’Atletisme Ondara, Pep Giner i Paco Giner, han presentat la XIX Cursa Popular d’Ondara. La carrera d’Ondara és “tot un referent en l’àmbit esportiu comarcal, i un dels esdeveniments esportius més importants que se celebren a la nostra localitat” segons ha recalcat la Regidora d’Esports, Mar Chesa; qui ha agraït el seu suport als patrocinadors, a Protecció Civil, a la Policia Local, a Somesport, i sobretot, al Club d’Atletisme d’Ondara per la seua organització de l’esdeveniment.

cursa ondara 2017

Les inscripcions dels adults (aquells que no estiguen inscrits ja al Circuit a Peu Marina Alta) es podran efectuar a la web www.somesport.com fins al 18 de maig. I per als xiquets d’Ondara, es distribuirà una circular als col·legis, a fi que s’apunten, encara que també es podran inscriure a través de la web de somesport del 12 al 18 de maig. Els dorsals dels xiquets es repartiran com a novetat el divendres 19 de maig als centres educatius d’Ondara, i al que li falte el dorsal, ho podrà arreplegar el divendres 19 de maig de 17 a 19 hores al claustre de l’Ajuntament d’Ondara, o el mateix dia de la carrera, una hora abans de la prova.

La prova tindrà 10 quilòmetres exactes, amb el mateix recorregut que en l’edició anterior, amb eixida des de l’Avinguda Doctor Fleming i meta al carrer General Bosch, al costat del Prado. L’eixida de la cursa dels adults serà a les 19 hores. Abans, des de les 17 hores, se celebraran les carreres de les categories inferiors. A partir de les 17 hores participaran els Benjamins (nascuts en 2007 i 2008) masculí i femení, que correran una distància de 800 metres. A continuació, començaran la resta de les carreres, en l’ordre següent: Alevins masculí i femení, (nascuts en 2005 i 2006), que correran 1.200 metres; Infantils (nascuts en 2003 i 2004), que correran 1.700 metres; Cadets (nascuts en 2001 i 2002), que correran 2.100 metres; Prebenjamins, nascuts en 2009 i 2010, una distància de 400 metres; Barrufets, (nascuts en 2011 i 2012), una distància de 100 metres, i prebarrufets (de 2013 a 2015) també 100 metres. L’única categoria en què els pares podran acompanyar els seus fills durant la prova serà en la de prebarrufets. Tots els xiquets inscrits a les proves de categoria prebarrufets, barrufets i prebenjamins (tots els nascuts entre 2009 i 2015) obtindran una medalla per la seua participació. A partir de la categoria benjamí, es lliuraran trofeus als guanyadors de cada categoria.

Des de l’organització s’ha volgut agrair la participació dels patrocinadors i col·laboradors del circuit, com són somesport.com, Baleària, Matties Bags, Rema (Rehabilitació i cardiologia esportiva), Portal de la Marina, Canfali, Hotel Dénia Golf Resort Marriott, Calygat.com, i Ràdio Dénia-Cadena SER, així com als col·laboradors de la prova d’Ondara.

Cartell Volta a Peu 2017 cursa Ondara 1

Publicado en Actualitat, Esports.